I Sundsvall har lokalpressen vid ett flertal tillfällen ondgjort sig över att propaganda från Svenska motståndsrörelsen sprids i staden. Nu har också budskapet polisanmälts av en ”god samhällsmedborgare”.

Klistermärket med texten ”Sverige är förrått, Göran Persson bär kalott!” var för mycket för en systemanhängare i Sundsvall. En enligt egen utsago privatperson har polisanmält avslöjandet om Göran Persson som sionistvän.

– Jag tycker inte att man ska behöva se antisemitisk propaganda på allmän plats, säger kvinnan som gjort polisanmälan, till Sundsvalls tidning.

Det är på elskåp, lyktstolpar och busstolpar i bland annat Södermalm i Sundsvall som klistermärken och affischer satts upp den senaste tiden. Den anonyma kvinnan försökte ta bort klistermärkena, ”men de satt för hårt fast”. Hon har därför kontaktat kommunen, som ”inte ska behöva acceptera att sådana här klistermärken får sitta kvar på deras egendom”.

Kvinnan är övertygad om att budskapet skulle vara ”hets mot folkgrupp”:

– Som jag ser det måste det vara hets mot folkgrupp. Om man säger att Sverige är förrått måste man tolka det som att de anser att judar är landsförrädare, tror kvinnan.

Hittills har alla försök att stoppa Motståndsrörelsens affischer och klistermärken, vare sig de kommit från systemet i sig eller från drillade ”goda samhällsmedborgare”, misslyckats. Som tur är har de flesta svenskar insett att samhället är sjukt och att någon måste råda bot på det, varför Svenska motståndsrörelsens budskap mer glädjer än förargar. Om du vill vara med att göra Sverige och svenska folket åter friskt, så hjälp då till att sprida budskapet genom att beställa vår propaganda här.


  • Publicerad:
    2006-11-08 00:00