STUDIO BOTHNIA. I kvällens avsnitt kommer Eklund och Holmqvist att prata om civilkurage, hämnd och den nya något pikanta situationen för Julian Assange.

Kvällens torsdagsteve bjuder på ett nytt avsnitt av Studio Bothnia. Robert Eklund och Simon Holmqvist kommer att diskutera det uppmärksammade fallet i Trollhättan, där två familjer valde att ta saken i egna händer när deras unga döttrar söps ner och våldtogs av en pervers sexualförbrytare.

Dessutom kommer man att diskutera den nya situationen för Wikileaksgrundaren Julian Assange, som idag utvisades från Ecuadors ambassad, där han residerat sedan 2012. Assange greps omedelbart av brittisk polis och hotas nu med utlämning till USA som vill ställa honom inför rätta för spionage.

Se sändningen på Youtube:

Eller på VK:

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.


  • Publicerad:
    2019-04-11 17:36