Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Transorna som ångrar sig och bankirerna som tvättar pengar SWISH: 0702518079

Av Redaktionen, 2019-04-05
redaktionen@nordfront.se

STUDIO BOTHNIA. Ikväll sänder Studio Bothnia ett nytt avsnitt, där Uppdrag Gransknings avslöjanden om könsbytarindustrin och Swedbanks pengatvättproblem kommer att avhandlas.

Ikväll är det återigen dags för Studio Bothnia. Robert Eklund och Simon Holmqvist har båda sett Uppdrag Granskning dräpande reportage om den svenska sjukvårdens könsbytarindustri, som årligen förstör livet för tusentals unga människor.

Hur kan detta få pågå, varför törs inte personerna i programmet visa sina ansikten och varför är det framförallt tonårstjejer som drabbas av de homolobbypåhejade stympningarna? Detta är några av de frågor som de norrländska herrarna tänker försöka reda ut.

Man kommer också att diskutera de senaste turerna kring Swedbank, med anklagelser om pengatvätt och andra oegentligheter, som senast idag lett till att skurkbankens styrelseordförande Lars Idermark meddelat sin omedelbara avgång.

Dessutom ett nytt inslag av Palt TV, där Robert Eklund kommer att visa hur man torkar sitt eget kött istället för att betala dyra pengar för tjänsten i någon matbutik.

Se avsnittet på Youtube:

Eller på VK:

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.


  • Publicerad:
    2019-04-05 13:30