Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#128: Svart metall, Svarta Segel och perfektionismen

Av Redaktionen, 2019-07-21
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Radio Nordfront tar ledigt från sommarledigheten och gästas av Michael från podden Svarta Segel. Dessutom kommer Pär Öberg att berätta om något han varit med om i sommar.

I kvällens avsnitt av Radio Nordfront kommer Michael från podden Svarta Segel att gästa och berätta om sina olika musikaliska och poddande projekt. Både Michael och Simon Holmqvist är stora black metal-fantaster och kommer därför också att göra ett tappert försök att försvara musikstilens ära mot Tobias Lindbergs attacker i senaste Radio Nordfront. Många nationella gillar black metal, medan andra avskyr det. Men vad är egentligen black metal, varför gillar man det och är det ens relevant? Förhoppningsvis lyckas man reda ut dessa frågor.

Vidare kommer man att diskutera Martin Saxlinds senaste artikel ”Varför göra det perfekta till det godas fiende?” och Pär Öberg kommer att kommentera den senaste tidens Flashback-rykten.

Veckans RN-meme:

Den som törs kan alltid lyssna på lite black metal i väntan på Radio Nordfront:

Se också Kulturbunkerns tagning på ämnet black metal:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 16MCD2JxYPUy25zZavhZJHqiLJASaYV8z6

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@protonmail.com för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”Radio Nordfront #128: Svart metall, Svarta Segel och perfektionismen” on Spreaker.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg, Simon Holmqvist, Martin Saxlind och Johan Persson.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2019-07-21 19:50