STUDIO BOTHNIA. I kvällens torsdags-tv är det dags för Robert Eklund och Simon Holmqvist att prata om de folkfientliga kommunerna Luleå och Umeå. Dessutom ett nytt efterlängtat inslag med norrländsk matlagning.

Ikväll är det återigen dags för 2018 års mediasatsning Studio Bothnia. Robert Eklund och Simon Holmqvist kommer bland annat att berätta om hur Luleå kommun satsar stora pengar på politiskt korrekta medieprojekt som ingen vill se.

Men det är inte bara Luleå kommun som gör bort sig. Umeå kommun har under en längre tid fångat Simon Holmqvists uppmärksamhet, och därför kommer man även gå igenom hur den frimurarstyrda kommunen bland annat försöker tysta alla kritiker och avskaffa yttrandefriheten.

Studio Bothnia kommer dessutom att skämma bort tittarna med två inslag: Premiär för ett efterlängtat nytt matlagningsinslag, i samma stuk som när Robert Eklund tillagade blöta under Studio Bothnias julspecial, samt ett nytt avsnitt av Kulturbunkern, där Daniel Olofsson och Linus Persson diskuterar barnprogram.

Programmet sänds live med start klockan 20:00.

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.


  • Publicerad:
    2019-01-17 18:00