SVERIGE. Ett stort knivslagsmål bröt under torsdagskvällen ut vid en religiös förening i Karlskrona. Slagsmålet uppstod när personer blev osams över hur föreningen skulle drivas. Två personer fick föras till sjukhus.

Det var strax efter halv tio under torsdagskvällen som polisen larmades till en religiös förening i Karlskrona. Larmet gällde ett slagsmål som ska ha brutit ut under ett pågående möte. När polisen kom till platsen var det runt 20-25 personer som var inblandade i bråket och enligt uppgifter ska även en kniv ha använts i slagsmålet.

Två personer skadades och fördes till sjukhus. Den ena hade knivskurits över fingrarna och den andre hade fått knytnävsslag i ansiktet.

— Det har blivit en irritation mellan två olika falanger som resulterade i att 20-30 personer började bråka utanför lokalen. Det har varit knivar inblandade i bråket och två personer fick föras till sjukhus med skador, säger förundersökningsledare Per-Johan Ljungberg.

Polisen har ännu inte gripit någon misstänkt gärningsman men kommer att försöka reda ut vad som hänt genom vittnesförhör.

Enligt uppgifter ska bråket ha brutit ut efter att personer blev osams över hur den religiösa föreningen skulle drivas.

Källor:
Knivbråk på religiöst möte
EXTRA: Stort knivslagsmål – två skadade


  • Publicerad:
    2016-09-23 18:00