DEMONSTRATION. Nordiska motståndsrörelsen anordnar som bekant den första nationalsocialistiska demonstrationen någonsin i Norrland den första maj, närmare bestämt i Boden. Läs mer om den historiska dagen här.

Vårt land och vår kära del av världen, Norden, sjunker allt djupare ner i en brun mångkulturell sörja medan dagens folkvalda politiker säljer både sin själ och sitt folk i jakten på personlig vinning och materiell framgång.

Ord som välfärd, tillväxt och utveckling används flitigt medan klyftorna ökar och folket lider allt mer. Istället för att ta tag i problem som massvåldtäkter, bilbränder och dödsskjutningar får vi höra att Sverige aldrig varit tryggare.

Länge har många satt sin tilltro till populistiska högerpartier och välputsade politiker men vi, folket, som lever i verkligheten har börjat inse hur tandlös deras kamp egentligen är.

Nu är det dags för oss att tillsammans visa att det finns ett motstånd även i Norrland. Vi måste visa att vi är många som ser genom dagens regnbågsfärgade fasad och att vi har fått nog av kapitalism och mångkultur. Vi är folket och nu är det dags att visa att vi börjar tröttna på att förpassas till andra klassens medborgare.

Slut upp med oss den första maj och gör verklig skillnad. Tiden inne att ta tillbaka det som flera generationer före oss har kämpat hårt för. Kampen har börjat och tillsammans kan vi visa att förändringens tid är här,  Vi är inga politiker – Vi är folket!

Demonstrationen är öppen för alla och det kommer att finnas möjlighet för samåkning. Det kommer även att anordnas möjligheter till övernattning i Bodens närområde för de som kan tänkas åka en bit för att delta på denna historiska dag. Givetvis kommer organisationen att ordna med mat och dryck till deltagarna också.

Samling kommer att ske kl 12:00 på Dollar Stores parkering (Kaptensgatan). Marschvägen kommer sedan att följa Brogatan och svänga in på Kungsgatan för att avslutas på Kvarnängen i de centrala delarna av Boden. Det är på Kvarnängen talen kommer hållas.

Marschvägen i Boden (klicka för större bild).

Dagen till ära kommer hela fem talare att hålla tal, dessa är:
* Simon Lindberg
* Fredrik Vejdeland
* Bo Nilsson
* Robert Eklund
* Simon Holmqvist

Här finns mer information om talarna.

Det finns även speciella flygblad som våra läsare gärna får skriva ut och sprida inför första maj demonstrationerna. Nedan finns en bild på propagandan till Boden och här kan man ladda hem andra propagandabilder för båda orternas demonstrationer om man vill sprida till vänner och bekanta på exempelvis sociala medier.

För samåkningsfrågor eller andra funderingar kontakta:
Robert Eklund: 076-280 40 23 eller robert.eklund@nordfront.se
Jeff Hede: 073-663 66 62

Vi ses!


  • Publicerad:
    2018-04-25 08:00