FLYKTINGINDUSTRIN. I ett exklusivt reportage i Nya tider avslöjar en god man för ”ensamkommande flyktingbarn” hur dessa ljuger om sin ålder, sin bakgrund och om att de är fattiga.

Annika berättar i en exklusiv intervju för Nya Tider hur hon varit kommunanställd god man åt så kallade ensamkommande flyktingbarn i två år. Från början trodde hon att hon hjälpte till att förbättra världen:

– När jag började med det här för två år sedan tyckte jag ju synd om alla flyktingarna, allra mest synd om barnen som flyr från krig och allt det där, säger Annika till Nya tider.

Men efter att hon börjat som god man blev hon medveten om hur de ”ensamkommande flyktingbarnen” manipulerar systemet.

– Sedan började jag som god man och fick inblick i hur de fungerar, hur de är. Alla lögner, otacksamheten. Numera prenumererar jag på Nya Tider och röstar på Sverigedemokraterna, det säger väl allt, skrattar Annika.

– Jag gillar inte oärlighet, och nästan alla ljuger. De ljuger om sin ålder, de ljuger om sin bakgrund, de ljuger om att de är fattiga.

Enligt Annikas uppskattning har 90 till 95 procent av ”barnen” som hon träffat på boendena varit äldre än 18 år – ”ofta betydligt äldre”. Annika kan bara minnas ett tillfälle där hon verkligen sett ett barn. Då utbrast hon spontant ”Oj, ett barn!” och fick medhållande skratt från resten av personalen.

Källa:
”De är inga barn, de är bortskämda unga män”


  • Publicerad:
    2015-05-01 12:00