MASSINVANDRING. Ny statistik för 2017 visar på en kraftig ökning av kriminalitet i det mångkulturella London. Den politiskt korrekta polisen beter sig som om de inte förstår sambandet.

Statistik från The Mayor’s Office for Policing and Crime (MOPAC) visar bland annat att antalet våldtäkter i London har ökat med 20 procent, något som Nordfront tidigare rapporterat om. Vidare visar statistiken att antalet rån har ökat med 40 procent och antalet knivhuggningar har ökat med 25 procent. Allt detta inom loppet av det senaste året bara. Statistiken nämner även andra händelser, som exempelvis syraangrepp.

Den enorma massinvandringen av rasfrämlingar till England ledde till att det engelska folket blev en minoritet i sin egen huvudstad för sju år sedan. I takt med det pågående folkutbytet har också kriminaliteten i huvudstaden kraftigt ökat. Polisen i London vågar dock inte ta bladet från munnen och berätta orsaken till denna ökning och ställer sig oförstående till sambandet.

— Det är något som händer med sexuella övergrepp i London som vi inte riktigt fullt ut förstår, säger polismannen Craig Mackey.

Källor:
Minority White London Sees 20% More Rapes, 33% More Murders, 40% More Robberies, 25% More Knife Crime
Kraftig kriminalitetsøkning i London – politiet forstår ingenting


  • Publicerad:
    2018-03-06 10:45