NORGE. Nordiska motståndsrörelsen kommer hålla en demonstration i Fredrikstad den 29 juli.

Som Nordfront tidigare rapporterat blev en ansökan om att anordna en demonstration i Norge inlämnad under fredagen, och planen var att mer detaljer skulle redovisas under 1 maj.

Den ursprungliga planen måste dock nu ändras då den statsägda lögnpressen (NRK) under lördagskvällen gått ut med nyheten efter att ha fått uppgifterna bekräftade av poliskommissarie Inge Jensen från polisdistrikt Öst.

— Vi har mottagit en ansökan av Nordiska motståndsrörelsen om att få demonstrera i centrum den 29 juli i år. Ansökan kommer behandlas på vederbörligt sätt, berättar Jensen till NRK.

Frihetskamp har talat med Nordiska motståndsrörelsens ledare i Norge, Haakon Forwald, som hade följande att säga om saken:

— Vi visste att det fanns risker med att lämna in ansökan några dagar innan vi skulle lansera nyheten, men vi ville samtidigt ha den inlämnad innan vi lanserade nyheten. Det kändes mer rätt.

Och tillägger:

— – Det spelar oavsett detta dock ingen roll om nyheten kom på lördag eller måndag. Det viktiga är att det blir demonstration, både nu på måndag och den 29 juli i Norge. Det kommer att bli historiskt!

Platsen för demonstrationen blir alltså Fredrikstad och datumet den 29 juli. Frihetskamp och Nordfront kommer att publicera flera artiklar om demonstrationen i dagarna och veckorna som kommer. Parollen är som tidigare annonserat ”Knus homolobbyen!”

Om du vill veta mer om den organiserade homorörelsen och dess destruktiva inflytande över vårt folk, rekommenderar vi följande artiklar:

Nordiska motståndsrörelsen – den sista utposten i kampen mot homolobbyn
Homorörelsen måste genomskådas

Läs om Motståndsrörelsen politiska åtgärder för att hantera den aggressiva homolobbyn:

Vår väg, punkt 7

Artikeln publicerades ursprungligen på Frihetskamp.net.


  • Publicerad:
    2017-04-30 10:23