USA. I oktober månad kidnappades en 25-årig kvinna i San Antonio-området i Texas i USA. Kvinnan satt fastbunden i en stol och utsattes för någon form av blodritual samtidigt som hon var nerdrogad med heroin.

Under tre dagar hölls den kidnappade 25-åriga kvinnan i fångenskap. Man rakade av hennes hår och utförde någon form av blodritual där man försökte driva ut blod från hennes kropp. Samtidigt var kvinnan nerdrogad med vad hon själv uppfattade vara heroin.

När kvinnan väl fick komma loss från stolen som hon satt fastbunden för att gå på toaletten så kunde hon i ett obevakat ögonblick ringa sin mor som sedan ringde efter polis. Polisen beskriver det som ”häxkonster”.

När polisen kom fram till platsen hörde de hur kvinnan skrek och stormade in i huset där kvinnan satt fastbunden i stolen samtidigt som hennes kidnappare hotade att skada henne med en sax och en kniv.

Enligt uppgift ska polisen ha gripit fyra personer varav en är en kvinna i 30-årsåldern vars bror umgicks med den 25-åriga kvinnan innan han mördades den 18 augusti.

Källa:
Kidnappad kvinna utsattes för ”häxkonster”


  • Publicerad:
    2015-10-29 11:15