UTRIKES. En 26-årig kvinna från Argentina klippte av en mans penis med häcksax. Mannen och kvinnan har helt olika uppfattningar om vad som verkligen inträffat.

Polisen i Cordoba i Argentina har gripit en 26-årig kvinna vid namnet Brenda Barattini efter att hon klippt av en mans penis med en häcksax. Enligt kvinnan skall den 40-årige mannen vid namnet Sergio attackerat henne varpå hon försvarat sig medan mannen påstår att det hela var en sexakt som spårade ur.

Enligt polisen larmades de till platsen då mannen själv ringt efter ambulans efter att han lyckats ta sig till en telefon. Väl framme på plats omhändertogs mannen av vårdpersonal som förde honom till sjukhuset. På sjukhuset försökte man sy tillbaka mannens penis men operationen misslyckades.

Enligt kvinnans advokat Carlos Nayi skall mannen, enligt de uppgifter han fått från sin klient, attackerat Barattini varpå hon haft anledning till att försvara sig.

— Hon lät mannen komma in i hennes lägenhet då han är någon som är med i ett rockband och är bekant med hennes bror. Väl inne i lägenheten gick han på henne sexuellt, istället för att föra bort det instrument som han var där att hämta. Huruvida hon använde övervåld får rätten avgöra, säger Nayi.

Sergios advokat Eduardo Perez säger dock något helt annat. Enligt Perez förnekar hans klient att det skulle varit frågan om att han gett sig på henne. ”Jag förstår inte alls vad som hänt. Detta är någon som jag känt ett bra tag. Det var ett fridfullt träff” skall Sergio sagt till sin advokat. Sergio skall även ha berättat att han och Barattini haft en relation under flera månader.

— De var mitt i akten, han sov inte. Det var en sexlek där han haft ögonbindel, säger Perez.

Enligt åklagaren Bettina Croppi är det enda hon med säkerhet vet det att de skador Sergio fått är mycket allvarliga. Att Sergio förmodligen förlorat möjligheten att någonsin kunna ha barn. Croppi sade också att det slagits fast att de två kände varann men att det fortfarande var oklart om de var i en relation.

Källa:
Woman, 26, chopped off boyfriend’s penis with garden shears


  • Publicerad:
    2017-11-29 19:45