ASYLINDUSTRIN. En kvinnlig föreståndare för ett asylboende har enligt Avpixlat haft sex med flera asylsökare och utsätter sina egna barn för fara genom sina sexuella relationer.

Avpixlat har nystat i ett fall där en ännu ej namngiven kvinna via sina arbeten på asylboenden har inlett ett flertal sexuella relationer med manliga asylsökare. Kvinnan ska tidigare ha fått sparken från ett arbete på Mörby Hotell och Vandrarhem som används som asylboende då det ansågs olämpligt att hon hade en sexuell relation med en av asylsökarna på boendet. När boendet bytte ägare fick dock kvinnan återigen jobb på boendet och blev föreståndare för boendet, vilket ledde till att hon kunde återuppta relationen med mannen.

När Avpixlat kontaktar Migrationsverket säger myndigheten att det inte finns några generella regler som förbjuder att personal på asylboendet har sex med asylsökare, utan det är upp till de privata företag som driver boendena om de ska få fungera som harem åt batikhäxor eller inte.

Kvinnan i Mörby kunde alltså fortsätta sin relation med en asylsökare från Pakistan och enligt Avpixlat började hon så småningom ta hem mannen till sin privata bostad där hon har två små barn som är 4 och 7 år gamla. Bekanta till kvinnan kritiserade henne för detta och menar att barnen for illa och blev nedstämda av detta, men kvinnan tog inte åt sig och menade med Avpixlats ord att det var ”problemfritt att som chef på ett asylboende ta hem klienter för att ligga med dem och att låta dem umgås med hennes små barn”. Helt problemfritt var det dock ej då följande ska ha hänt enligt Avpixlat:

Mannen ska enligt vittnen ha kastat in sonen i ett staket så att två tänder lossnade och läppen sprack. Skadorna blev så pass allvarliga att sonen kommer att behöva operera läppen för att återställa den. Kvinnan har till bekanta hävdat att det skulle röra sig om en olycka.

En polisanmälan upprättades om misshandel. Trots bevis och flera vittnen så inleddes aldrig någon förundersökning mot den asylsökande mannen. Inte heller tycks lämpligheten i sexkontakten mellan föreståndaren och den asylsökande mannen ha utretts i samband med incidenten. […]

Strax efter detta lämnar kvinnan mannen och inleder ganska omedelbart en ny relation med en annan man från Syrien på samma boende. Vilket efter ett tag nådde fram till den förste mannen som kvinnan haft en relation med. En källa berättar för Avpixlat att den pakistanske mannen reagerade starkt över detta och har framfört trovärdiga hot mot kvinnan och hennes barn.

— Hon är besatt av männen och de av henne, säger en person som är bekant med kvinnan till Avpixlat.

Kvinnan själv förnekar dock historien när Avpixlat frågar ut henne om den.

— Folk gillar att prata mycket, säger kvinnan defensivt men har inte mycket att säga när Avpixlat hänvisar till polisanmälningar, foton på Facebook och andra konkreta bevis.

Källa:
Kvinnlig föreståndare har sex med de asylsökande – ‘Generellt sett har vi inga regler’, säger Migrationsverket.


  • Publicerad:
    2016-03-04 14:50