Demonstrationen i Bollnäs närmar sig. Nationellt sinnade runt om i Sverige kommer att samlas för att visa sin avsky mot den otrygghet som många svenska kvinnor känner i dagens samhälle.

När de 17-åriga tjejerna bestämde sig för att hålla en ”antirasistisk” demonstration bet de sig själva i svansen. Det är den åldersgruppen, mellan 17 och 25, som löper absolut störst risk att utsättas för överfallsvåldtäkter. Sverige, ja hela Norden har blivit en osäker plats för unga kvinnor. Men det har inte alltid sett ut på detta sätt. Det räcker att man backar tillbaka 15-20 år i tiden. Då var överfallsvåldtäkter inte alls ”vardagsmat” som det är nu.

Det som gör våldtäktsvågen som drar över vårt land extra hemsk är det faktum att den hade gått att förhindra. I takt med att invandringen ökat har även sexualbrotten ökat drastiskt. För att tala klarspråk, vi behöver alltså inte ha det här höga antalet överfallsvåldtäkter. Problemet kommer dock att kvarstå så länge våra politiker tillåter förövarna att vistas här.

För den som blir våldtagen kanske det inte för stunden spelar så stor roll vilken etnicitet våldtäktsmannen/männen har. Våldtäkt är, oavsett vem som utför den, ett fruktansvärt brott att utsättas för. Men om man däremot tänker på att sådana här brott skulle dala i statistiken om vi hade varit utan massinvandring blir situationen med ens en annan. Går det att undvika, borde det med alla medel undvikas. Kan befolkningen skyddas, ska den med alla medel skyddas.

I en tid då medier och politiker inte värnar folket måste folket resa sig och värna sig själva. Det är där vi är nu. Det är därför Motståndsrörelsen har arrangerat demonstrationen på lördag. Ställer ingen annan upp och säger ifrån kan skändningen av de svenska kvinnorna fortgå i det tysta. Vi tänker inte tolerera att våldtäkter av den här typen tystas ned i media. Vi tänker inte stå bredvid och titta på när folket systematiskt vilseleds och ingen säger sanningen.

På lördag smäller det! Då ska vi tillsammans visa att det är nog nu. Vi står upp för kvinnofriden. Hoppas du gör detsamma!


  • Publicerad:
    2012-08-20 12:37