KRÖNIKA. Mia Andrén skriver om att männen måste fortsätta kämpa.

Kvinnor är orsaken till att många män strider. Det är kvinnor som tänder lågan som får männen att fatta mod. När kvinnligheten tynar bort i form av feminismen finns det ingen att tända gnistan i männen. Männen blir veka och kvinnorna tappar respekt för dem. En ond cirkel vi måste bryta oss loss från.

Det är inte musklerna på dina armar som avgör, inte styrkan i din röst utan kraften i dina handlingar. En man som agerar efter vad situationen kräver och inte står och ser på när hans land går under eller när hans kvinnor och barn hotas. En sån man kan inte en kvinna motstå. Du kan ha hur mycket muskler du vill men det är din feghet som kommer att svika dig i slutändan.

Låt inte bitterheten ta över.
Tjat kommer inte få en kvinna att se dig.
Gnäll kommer inte få en kvinna att välja dig. Men då måste du också söka en kvinna som inte gömmer sig bakom lager av smink eller fyller sig med plast för att passa in. De i flock mer lik än den andra kommer alltid att följa strömmen. Gör dig inte olyckliga på dem. Se dig omkring efter en sällsynt blomma som du kan få att blomma ut.

Vi kvinnor måste stå på oss emot feministerna. Vi måste visa männen att vi är på deras sida. Ingjuta mod i dem. Påminna dem om varför de strider.
Vi måste tända gnistan i männen genom att bevara vår kvinnlighet. Vår naturliga kvinnlighet. Mäns styrka gör inte oss inte mindre värda snarare tvärtom, det gör oss mer värdefulla.
Det ligger på oss lika mycket som männen att föra vårt arv vidare. Vi måste stå vid sidan av våra män, för de är de enda som kan ge oss vår frihet. Vi måste stå emot feminismen. Män ska inte hålla oss som fångar som feministerna vill få oss att tro, utan vi ska fungera som en enhet. Komplettera och skydda varandra.

Jämställdheten som i dag eftersträvas kan inte i praktiken utföras. Män och kvinnor är biologiska annorlunda. Naturen skapade oss olika och att kämpa mot naturen är en kamp vi aldrig kan vinna.

Den livsstilen som kvinnor lever i dag, lämnar oss tomma och olyckliga. Att låta oss vara dem vi biologiskt sätt är utformade att vara kommer att höja vår livslut och självkänsla. Innebär det i praktiken att vi ska vara männens ägodelar och slavar. Givetvis inte. Männen ska behandla oss med lika stor respekt som vi ska behandla dem. Vi är en enhet. Tillsammans är vi starka. Glöm aldrig det.


  • Publicerad:
    2017-08-01 20:15