LEKSAND. Ondskans krafter mobiliserar nu i Leksand för att bekämpa Nordiska motståndsrörelsen. Massinvandring, gruppvåldtäkter och afrikanska bandysatsningar skall fortgå i Dalarna!

Då Nordiska motståndsrörelsen tre helger i rad har genomfört offentliga flygbladsutdelningar i Leksand har detta retat gallfeber på de intoleranta toleransförespråkarna. Leif Lindström (☭) har till exempel uppmanat Leksands hockeysupportrar att ”visa sig på styva linan” mot Motståndsrörelsen.

Hockeysupportrarna verkar dock inte ha nappat på Lindströms vänsterkriminella uppviglingsförsök, Svenska kyrkan i Leksand har däremot hörsammat uppmaningen och sällat sig till de kulturmarxistiska leden. Klockan 12 idag arrangerade således kyrkan ”en manifestation för kärlek, tolerans och allas lika värde”, uppger Sveriges Radio.

— Vi känner att det behövs. De har ju predikat, om man får använda det ordet, ett annat budskap och en annan människosyn, säger John Sund (†) som företräder Svenska kyrkan i Leksand.

— Jag är oroad för alla rörelser som inte står upp för medmänsklighet och tolerans för det är det vi behöver mer av i vårt samhälle i dag, fortsätter Sund när Sveriges Radio frågar om han är oroad över Motståndsrörelsens aktivism i Leksand.

Källa:
Så vill kyrkan slå tillbaka mot nazister i Leksand


  • Publicerad:
    2016-03-05 16:40