SPORT. Sedan förra året försöker handbollslandslaget med kaptenen Tobias Karlsson i täten kuppa in den kulturmarxistiska kaptensbindeln som något fullt normalt i sportsammanhang. Det europeiska och det internationella förbundet sätter stopp för användandet men Karlsson kommer fortsätta kriga för regnbågskulturen.

Inför handbolls-EM tidigare i år stoppades lagkaptenen Tobias Karlsson av det europeiska förbundet att bära en regnbågsfärgad kaptensbindel under matcherna. Landslagsledningen stoppade även Karlsson inför OS-kvalet med anledning att det skulle dra uppmärksamheten från sporten.

Nu har det internationella förbundet skrivit in i sina regler att en regnbågsfärgad kaptensbindel inte är att tänka på, men lagkaptenen som jobbar hårt för att marknadsföra den kulturmarxistiska rörelsen kommer inte att sluta:

— Jag tänker fortsätta jobba för att få använda den så mycket det går, sa Tobias Karlsson då.

Nu stoppas även bindeln i OS och den forne landslagshjälten Stefan Lövgren tycker det är synd:

— Tyvärr är det så. Både det europeiska respektive det internationella förbundet har införlivat i sina regelverk att kaptensbindeln ska betecknas som ett klädesplagg och då faller den under reglerna för färger på kläderna. Vi kan bara använda den i vänskapslandskamper och andra sammanhang, säger Lövgren, överledare i herrarnas OS-trupp.

Källa:
”Stopp för regnbågsbindel i OS”


  • Publicerad:
    2016-08-03 10:40