STOCKHOLM. Den vänsterpartistiske juden Dror Feiler kanske inte tycker att det här med allmänt ägande är något för honom själv. En dator och andra tillhörigheter ska ha stulits ur en lokal och de som vet mer om händelsen uppmanas att kontakta Feiler.

image

En läsare har skickat in en bild med följande beskrivning:

Vänsterpartisten, tillika juden, Dror Feiler verkar ha haft problem med inbrottstjuvar. Hans dator verkar ha blivit stulen från det Svarta huset (en konsthall där det sannolikt pågick någon politiskt korrekt utställning). Lappen hängde i anslutning till Tunnelbanan i Telefonplan i södra Stockholm, ett starkast från konsthallen.

Tidigare har vänsterextremister som anordnade en zigenarfestival blivit bestulna på sina mobiltelefoner under tillställningen. I det här fallet verkar det dock som att det endast pågick en konstutställning med internationell och modern konst i lokalen som datorn stals ifrån.

Dror Feiler, som är född i Israel och är känd i Sverige som musiker och konstnär, hamnade förra året på tapeten då han skulle visa sig på styva linan och störa Sverigedemokraternas valturné.

Läsarbilder

Har du som läsare av Nordfront skapat en rolig bild som du tror skulle passa på Nordfront? Eller har du sett något uppseendeväckande som du fångat på bild och vill dela med dig av? Skicka då in dina bilder till nyhetsredaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-04-21 17:30