USA. I en öppenhjärtlig artikel skriver fyra ledande HBT-aktivister under på att frågan om samkönade äktenskap egentligen inte handlar om homosexuellas rättigheter utan är ett medel för att bryta ner samhället och bana vägen för minoriteter.

Förra veckan beslutade Högsta domstolen i USA med knapp marginal att göra homoäktenskap lagligt i hela USA. Samkönade äktenskap har varit en stor fråga för HBT-lobbyn i USA då den handlat om homosexuellas rättigheter.

Nu uppger ledare för HBT-rörelsen att äktenskapsfrågan bara var ett medel för att nå målet och att homosexuellas rättigheter endast handlar om att föra fram en ”antifascistisk” agenda. I en debattartikel för den marxistiska tidningen The Nation skriver fyra HBT-ledare om de nästa stegen för HBT-rörelsen. Skribenterna är Urvashi Vaid, Lisa Duggan, Tamara Metz, Amber Hollibaugh. De är alla kända i USA och är professorer, advokater, talare och organisatörer.

Syftet med artikeln är att fostra en ny generation av politiserade HBT-aktivister. Artikeln utmålar som en av homorörelsens svagheter att den fortfarande fokuserar för mycket på formella rättsliga frågor för hbt-personer. Istället ska den ”ta itu med de ekonomiska, rasliga och könsbaserade orättvisor som påverkar låginkomstagande HBT-människor, transpersoner och färgade människor”.

Vita män, som inte är ”progressiva”, utgör ett hot och frågan om samkönade äktenskapsfråga eller homosexuellas rättigheter är i sig inte viktiga. Det handlar istället om skapa en antifascistisk struktur som ska bryta ner samhället.

Skapa en politisk strategi med allierade (arbetare, färgade människor, kvinnor) för att vinna och säkra progressiva utfall i nyckelstater under de kommande åren.
Skapa en särskild antifascistisk struktur inom sociala medier, juridik, forskning och genom vakthundsgrupper för att avslöja och besegra högern kulturellt och politiskt.

Ett av de mål som kommer härnäst är att ”upphäva äktenskapet” genom att använda sig av liberala argument.

De fyra kulturmarxisterna är långt ifrån de enda som talat öppet om den verkliga agendan bakom homolobbyn. Kulturmarxismens strategi är att utöva normkritik och föra fram feminism, mångkultur, hbt-frågor och politiskt korrekthet för att bekämpa västerländsk kultur. Kulturmarxismen har sitt ursprung i den judiska Frankfurtskolan och den judiska representation återfinns även i tidningen The Nation där stora delar av redaktionen och de regelbundna kolumnisterna utgörs av judar.

Källa:
What’s Next for the LGBT Movement?


  • Publicerad:
    2015-07-03 11:00