TYSKLAND. En ledande judisk profil inom det tyska Vänsterpartiet kallade nyligen, i ett Youtube-klipp, det tyska folket för ”nazister” samtidigt som han glädjer sig över att tyskarna håller på att dö ut och ersättas av främmande folkslag.

I ett filmklipp på Youtube som för närvarande florerar på nätet beskriver den judiske vänsterledaren Gregor Gysi sin kamp för att påskynda det tyska folkmordet. Gysi tillhör Tysklands vänsterparti Die Linke (Vänstern) vars motsvarighet i Sverige är Vänsterpartiet.

Gysi säger i klippet, vilket han tidigare i år själv la upp på sin Facebook-sida, att han gläds över att det tyska folket sakta men säkert håller på att dö ut genom minskat barnafödande och utomeuropeisk massinvandring. Gysi säger att ”nazister inte är särskilt bra på att föröka sig” samtidigt som han hånfullt ler.

— En sak till. Varje år dör fler tyskar än som föds. Det är glädjande och har att göra med att nazisterna inte är särskilt bra på att föröka sig, hävdar Gysi.

Det är också på grund av den orsaken som Tyskland är beroende av massinvandring från tredje världen menar Gysi.

— Därför är vi beroende av invandrare från andra länder, hävdar Gysi.

I slutet av klippet gör Gysi reklam för en demonstration för så kallad ”mångfald”.

Gysi var innan Berlinmurens fall i slutet på 1980-talet en av de ledande personerna inom kommunistpartiet i Östtyskland och är idag en ledande medlem i det tyska vänsterpartiet Die linke. Gysi är för övrigt advokat.

Källa:
Tysk vänsterledare: ”Glädjande” att tyskarna dör ut


  • Publicerad:
    2015-07-22 21:45