Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Ledarperspektiv 32: Tillbakablick och framtid. Exklusivt om Motståndsrörelsens femårsplan!

Av Redaktionen, 2019-01-09
redaktionen@nordfront.se

LEDARPERSPEKTIV. Nordiska motståndsrörelsens podcast Ledarperspektiv nu ute med sitt trettioandra avsnitt.

Här kommer det trettioandra avsnittet av podcasten Ledarperspektiv. Medverkande är Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland från organisationens riksledning i Sverige.

På grund av tekniskt strul under inspelningen av detta avsnitt ber vi dig ha överseende med att ljudkvalitén på visa delar är sämre än vanligt. Det förekommer en del eko och brusljud när Vejdeland talar. På några ställen laggar det också vilket medför att det låter som att Lindberg och Vejdeland pratar i mun på varandra fast de inte gjorde detta under inspelningen. Vi ber om ursäkt och arbetar för att det ska bli bättre igen till nästa avsnitt.

Diskussionsämnen:

  • Lindbergs arbetsvecka
  • Veckans betraktelse: Om aktivism
  • Nyhet: Motståndsrörelsens kampår
  • Ideologisk fråga: Målsättningar för framtiden

Diskussionsunderlag:

Motståndsrörelsens kampår i Sverige år 2018

Tankar inför det nya året

Lyssna nedan:

Listen to ”ledarperspektiv #32: Tillbakablick och framtid. Exklusivt om Motståndsrörelsens femårsplan” on Spreaker.

Om Ledarperspektiv

Ledarskapsperspektiv är en podcast för att nå ut med Nordiska motståndsrörelsens ståndpunkter, ideologi och strategier i framförallt stora men också små frågor. Fredrik Vejdeland, riksrådsmedlem, beskriver ämnen och ställer upp problemformuleringar medan Simon Lindberg, Nordiska motståndsrörelsens ledare, förklarar organisationens ståndpunkter.

Ledarperspektiv syftar till att utbilda lyssnarna och förklara organisationens syn på olika frågor så exakt vi bara kan. Allt som framkommer i Ledarperspektiv kan anses som sanktionerat av organisationen.

Kom gärna med tips på innehåll; ideologiska funderingar och/eller personliga frågor till Lindberg. ledarperspektiv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2019-01-09 18:47