SVERIGE. Sverigedemokraterna, som fått sina representanter och väljare uthängda av de stora tidningarna, ger nu en ”stor eloge” till samma tidningar för ”saklig rapportering”. Anledningen är att dessa tidningar nu hetsar mot Motståndsrörelsen istället för mot Sverigedemokraterna.

Det är Sverigedemokraternas stabschef Linus Bylund som använder hårda ord på Twitter mot kommunpolitikern Pär Öberg. Öberg sitter i ledningen för Motståndsrörelsen men kom i tisdags in i Ludvikas kommunfullmäktige på ett Sverigedemokratiskt mandat.

Bylund ger ”en stor eloge” till svenskfientlig media och uppfinner ett nytt ord, ”nazistparasit”, när han hetsar mot Pär Öberg. Senare kallar Bylund honom för ”skamlig varelse”.

Efter att Öberg blivit invald i kommunfullmäktige meddelade Sverigedemokraternas ordförande i Ludvika, Benny Rosengren, att de kommer ”stänga ute honom direkt” på samma sätt som Sjuklövern aviserat att de ska fortsätta göra mot Sverigedemokraterna i riksdagen.

I kommentarerna till Nordfronts artikel skrev flera Sverigedemokrater att de uppskattar att Pär Öberg kom in i Ludvikas kommunfullmäktige. ”Jag är sverigedemokrat och jag ser fram emot att få höra den gode Pär läsa lusen av alla multikultitomtar, inkl dom sverigedemokrater som kan behöva en känga”, skrev en av dem.

Källa:
Linus Bylunds Twitter


  • Publicerad:
    2014-09-24 21:50