LIVESTREAM. Nordfront TV direktsände från en offentlig aktion i Ludvika.

Lördagen den 17 mars begav sig medlemmar i Näste 5 ut på gatorna i Ludvika för att sprida det nationalsocialistiska budskapet. Medlemmarna delades upp i två grupper, en utanför Systembolaget och en vid en gågata lite längre bort i stadskärnan.

Under dagen var situationen lugn, både vid Systembolaget och vid gågatan. Polisen var på plats med en patrull som dock höll sig passiva och observerade från avstånd, något som sannolikt bidrog till det lugn som rådde under dagen. Det mest dramatiska som hände var att två ouppfostrade människor rev sönder de flygblad de fick innan de ens läst innehållet.

Intressanta diskussioner fördes med allmänheten, exempelvis om de maktstrukturer som finns i världen. Det var ganska gott om människor i rörelse och ett stort antal flygblad och tidningar delades ut, även om det inte direkt var tal om någon rusningstrafik. Ett antal personer från ”We are Dalarna” syntes till, men dessa vågade sig inte fram till medlemmarna. Istället ska de i ett inlägg på Facebook ha uppmanat andra människor att ta ställning mot nationalsocialismen.

För att sammanfatta så var det ännu en lyckad dag i kampens tecken!

Nordfront TV fanns på plats och sände direkt.

Se sändningen:


  • Publicerad:
    2018-03-17 23:00