INRIKES. I hela landet pågår sprängningar, skjutningar och oprovocerat våld, vilket lett till att ”särskild nationell händelse” utlysts och att SD väckt misstroendeförklaring mot Morgan Johansson. Löfven ger dock Johansson sitt fulla stöd.

Landsfader Löfven, vår store ledare, arbetar hela dagarna för att ”knäcka brottsligheten” som han tillåtit invadera landet. Skärmbild: Youtube.

Efter den gångna helgens brutala våldsdåd i Malmö har Sverigedemokraterna (SD) väckt misstroendeförklaring mot justitieminister Morgan Johansson (S). Även Moderaterna och Kristdemokraterna har ställt sig bakom misstroendeförklaringen.

Statsminister Stefan Löfven (S) har dock fullt förtroende för den judisk makt-vänlige justitieministern och kommenterade under gårdagen att Johansson har hans ”100-procentiga stöd och förtroende” samt att han själv har ”annat att jobba med” då hans ”arbetsdag upptas av att knäcka den organiserade brottsligheten”.

— Han har mitt 100-procentiga stöd och förtroende. Jag har annat under min arbetsdag att jobba med, min arbetsdag upptas av att knäcka den organiserade brottsligheten, konstaterade Löfven.

Efter lördagens våldsorgie i Malmö har Malmöpolisen utlyst en så kallad ”regional särskild händelse” – samtidigt som ett beslut fattats om en ”nationell särskild händelse”. Malmöpolisen har nu tagit i med hårdhandskarna och bjudit in den organiserade brottsligheten till ett samtal under tisdagen, för att försöka övertala dem att sluta med deras kriminella verksamhet.

Stefan Sintéus, polisområdeschef i Malmö, som under lördagen stolt twittrade att Malmöpolisen fått ett pris för ”Sveriges bästa brottsförebyggande arbete”, har nu frikopplats från sitt ordinarie uppdrag för att på heltid ägna sig åt det grova våldet i Malmö.

Regimmedia har stort slagit upp nyheten om de två kriminella och ”utsatta” femtonåringar som sköts i Malmö under lördagen, men tonat ner nyheten om den 25-åriga kvinna som oprovocerat utsattes för en rasfrämlings attack vid en busshållplats under samma natt.

Den unga kvinnan hade ingen koppling till mannen, Ibrahim Ramadan, född 1998, som nu häktats enligt Malmö Tingsrätt målnummer B 10753-19, utan blev ett av många offer för det mångkulturella våldet som importerats till vårt land. Enligt uppgifter ligger den unga kvinnan i respirator och kämpar för sitt liv efter att Ramadan ”matat slag efter slag” med en bräda i ansiktet på henne.

Några timmar efter Löfvens uttalande om fullt förtroende för Johansson sköts ännu en person i Malmö.

Källa:
Löfven om skjutningen i Malmö


  • Publicerad:
    2019-11-12 09:50