”ANHÖRIGINVANDRING” Medan Macron uppmanar britterna att öppna porten än mer för ”papperslösa anhörigmigranter” så ”förtvivlar” Johnson över sin regerings oförmåga att tackla ”kanalens migrantkris”.

Den storsinte globalisten och förre Rotschildbankiren Emmanuel Macron anser att Storbritannien ”av familjeåterföreningsskäl” måste ta emot illegala migranter som uppehåller sig i Frankrike i väntan på att ”papperslöst” korsa kanalen.

Den franske presidenten kom med uppmaningen efter att Storbritannien drabbats av ett rekordantal olagliga kanalkorsningar till övervägande majoritet utförda av unga män från Mellanöstern.

Cirka 24 500 sådana turer har hittills i år utgått från Frankrikes kust för att sedan sluta vid Storbritanniens södra stränder.

Om de säger att de har anhöriga i Storbritannien ska ni tro dem

I en intervju för den lokala tidningen La Voix du Nord i veckan fällde den franske presidenten följande kommentar om migranterna som flockas i strandnära områden som Calais:

— Jag hör oro framföras från grupper och organisationer för mänskliga rättigheter. Vi måste vidta en rad åtgärder: förhindra upprättandet av varaktiga läger, verka för avvecklandet av smuggelnätverk, och stärka samarbetet med ursprungsländerna för att förebygga dessa flöden, sa han och tillade sedan:

— Å andra sidan har vi britterna, som skiftar mellan samverkan och provokation. Vi behöver stärka vårt samarbete med dem ytterligare. Om dessa [migranter] som vill komma till Storbritannien, har en familj där, så måste det vara en del av familjeåterförening. Om de är utsatta för människohandel, behöver vi bryta dessa strukturer.

Presidenten förklarade i sammanhanget inte hur han anser att ”papperslösas” uppgifter om sig själva och sin familj ska kunna verifieras.

”Anhöriginvandring” - stor del av folkutbytet i Sverige och Tyskland

”Familjeåterförening”, eller ”kedjemigration” utgör i vissa europeiska länder en särdeles stor andel av folkutbytesinflödet.

En rapport från 2020 avslöjar att Sverige under föregående decennium gav permanent uppehållstillstånd åt 1,2 miljoner ”migranter” – cirka en tiondel av landets officiella folkmängd.

365 000 av dessa 1,2 miljoner var fall av ”familjeåterförening”.

En annan rapport presenterad 2019 av tyska Federala Statistikkontoret visar att för 13,5 miljoner personer i landet med migrationsbakgrund, var motivet att flytta till Tyskland – familjeåterförening.

Detta utgjorde 2019 48 procent av samtliga personer i Tyskland med migrationsbakgrund.

Tyskland och Sverige utmärker sig även genom att ha tagit in osannolika mängder ”migranter” under den så kallade flyktingkrisen 2015.

Medan Tyskland här låg i topp i absoluta tal, var Sverige det land i Europa som tog emot flest folkutbytare per capita.

Vapen för Macron

För att återgå till den franske presidentens aktuella utspel, så uppgav källor nära den brittiska regeringens ministrar tidigare i veckan för medier att många inom juridisk expertis menar att Macron utnyttjar migrantkrisen som ett politiskt vapen inför de franska presidentvalen nästa år – ett vapen som också ska utgöra en del av ”Macrons Brexit-bestraffnings-strategi”.

London har redan undertecknat den första betalningen av utlovade 54 miljoner pund till Paris i utbyte mot att man där ”sätter stopp för överfarterna”.

Denna transaktion skedde mitt under grusad brittisk kommunikation med franska ministrar angående ”kanalens migrantkris” där Frankrikes inrikesminister Gérald Darmanin anklagar Storbritanniens svarta ekonomi för att dra till sig migranter.

Brexitledaren Nigel Farage har riktat liknande kritik när han han beskyllt välfärdsstaten för att använda de brittiska skattebetalarnas pengar till generöst uppehälle för illegala invandrare – vilka i sin tur utgör dragplåster för ytterligare massinvandring.

Regeringen inte angelägen men premiärministern ”förtvivlad”

Den brittiska regeringen har inte varit särskilt angelägen att återsända illegala invandrare till senaste säkra uppehållsland – som till exempel Frankrike: I år har hittills endast fem personer skickats tillbaka.

Premiärminister Boris Johnson uttryckte i lördagens The Times ”förtvivlan” över sin egen regerings misslyckande att tackla ”kanalens migrantkris” och har beställt en granskning, en så kallad ”cross-Whitehall review”.

En regeringskälla uppger för tidningen:

”Han har uppmanat ministrar att fördubbla sina ansträngningar för att ställa detta tillrätta, oavsett hur svårt det är. För om det ser illa ut nu, kommer det se än värre ut i vår, när det är varmare.”

Johnsons eventuella känsla av förtvivlan och begäran av en granskning framstår emellertid som irrelevant i beaktande av de fortsatta båtlasterna.

Farage kommenterade i lördags morse på Twitter:

”Totalt kaos vid kanalen idag igen…alla dessa unga män grips inte”.