UTRIKES. Den dekadenta sångerskan Madonna vill ta en drink med franska Front nationals ledare Marine Le Pen. Detta säger hon i en intervju till The Telegraph.

I en nyligen gjord intervju med The Telegraph säger den dekadenta sångerskan Madonna att hon vill ta en drink tillsammans med Front nationals ledare Marine Le Pen. Anledningen till varför Madonna vill ta en drink med Le Pen är för att kunna ta reda på vad den franska politikern tycker om mänskliga rättigheter.

— Jag skulle vilja sitta ner och ta en drink med henne. Jag vill förstå hur hon tänker, sa Madonna.

Förra gången när sångerskan hade kontakt med Le Pen lade hon en nationalsocialistisk symbol över Le Pens ansikte under en konsert i Paris 2012. Förutom att ha uttryckt viljan om att träffa Le Pen över en drink sa Madonna förra veckan i en intervju med en fransk radiokanal att Front national är ett ”fascistiskt” parti.

Madonna sa också att Frankrike nu känns som ”Hitlertyskland” och påstod att antisemitismen är ”All time high” i landet. 1997 började Madonna med judisk mysticism, även känd som Kabbalah, och inom en snar framtid ska hon besöka den judiska förbrytarstaten Israel i syfte att medverka på en Kabbalah-ritual.

Källa:
Madonna vill ta ett glas med ”fascist”


  • Publicerad:
    2015-03-04 23:10