MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordiska motståndsrörelsens allt större framgångar oroar Stockholmsliberalerna så pass mycket att de vill indoktrinera svenska ungdomar till självhat med hjälp av ”Förintelsen”.

Liberaler tror att man bäst bekämpar framåtskridande nationalsocialism med hjälp av ”Förintelse”-bluffen.

Nordiska motståndsrörelsens allt större framgångar oroar Sveriges socialliberala politiska och mediala makthavare så pass mycket att alla riksdagspartier förutom Sverigedemokraterna i morgon kommer att samlas för att diskutera hur man ska stoppa organisationen.

Några av de som oroar sig och som vill ge riksdagsledamöterna råd är Rasmus Jonlund, Hanna Gerdes och Anne-Lie Elfvén från Stockholmsliberalerna. Tillsammans föreslår de i en debattartikel i Dagens Samhälle att lösningen mot den växande pro-svenska oppositionen är att indoktrinera svenska ungdomar med hjälp av ”Förintelse”-bluffen.

”Nazister marscherar på svenska gator. Journalister angrips. Bokmässan och den judiska minoritetens Yom Kippur blir strategiskt utvalda måltavlor för den hatiska predikan om vissa människors överlägsenhet. Förintelseförnekare ifrågasätter öppet existensen av världshistoriens värsta brott” skriver de melodramatiskt i sin krönika innan de övergår till det tilltänkta motmedlet:

”Vi vill uppmana statsministern och partierna att ta tag i det allra viktigaste, att motverka att nya generationer lockas av nazismens rasbiologiska visioner, och att göra det med hjälp av bildning och kultur.”

”Bildningen” och ”kulturen” ska bestå av en ”ny digital upplysnings- och bildningskampanj kring antisemitism, intolerans och Förintelsen”. Ifall förslaget blir verklighet återstår att se, liksom den potentiella påverkan det kommer ha på det nationella uppvaknandet.

Källa:
”Det är dags att berätta igen!”


  • Publicerad:
    2017-10-10 19:35