BROTT. Tre unga män rånade sitt offer och samtidigt passade en av dem på att våldta den 25-årige mannen de rånat. Idag åtalas de tre unga männen för rån, misshandel, och en även för grov våldtäkt som begicks av en på pappret 16-årig kille.

valdtakt1

Här syns en av gärningsmännen leda ut sitt brottsoffer från McDonalds.

Det som synes som en helt oprovocerad attack mot en man i 25-årsåldern ägde rum i det invandrardominerade området Hageby i Norrköping i oktober 2015. Mannen blev först misshandlad med sparkar och slag, därefter rånade förövarna honom under knivhot samtidigt som de uttalade dödshot mot mannen. Därefter förde en av gärningsmännen, en “16-åring”, med sig den redan grovt misshandlade mannen en bit bort från de andra där han under knivhot våldtog offret.

Efter att mannen blivit våldtagen tvingades han, svårt skadad, gå två kilometer till en bankomat och ta ut ytterligare 8 000 kronor som gärningsmännen stal från honom.

Polisen lyckades gripa förövarna tack vare övervakningskameror från en av hamburgerkedjan McDonalds restauranger, där de ses leda ut mannen ifrån. Samt att de spårat den mobiltelefon de stulit av mannen.

Källa:
Man våldtogs och rånades


  • Publicerad:
    2016-06-09 21:00