MALMÖ. En man har återigen blottat sig för barn på en lekplats. Det var i Malmö under lördagseftermiddagen som polisen fick in flera anmälningar om en man som blottat sitt könsorgan för barn. Mannen hann försvinna innan polisen dök upp, trots detta vill inte polisen släppa signalement på mannen.

Under lördagseftermiddagen fick polisen i Malmö in flera anmälningar om en man som blottade sig för små barn på en lekplats. Det var i Hindby, på en lekplats nära Kastanjegatan som mannen blottade sitt könsorgan för intet ont anande barn. När föräldrarna larmade polisen ska mannen flytt från platsen.

Polisen har än så länge inte gripit mannen, men vill inte heller gå ut med signalement för allmänheten.

— Det fanns vittnet på plats. Anhöriga till barnen har gett signalement till polisen som upprättar en anmälan om sexuellt ofredande. Men vi har inga övriga uppgifter om mannen till allmänheten i nuläget, säger Anna Göransson på Malmöpolisen.

Flera fall har uppmärksammats under året om män som blottar sig för små barn. Nordfront har bland annat tidigare rapporterat om den blottande rasfrämlingen i Rättvik.

Källa:
Man blottade sig på lekplats – flydde från platsen


  • Publicerad:
    2016-09-10 23:20