KULTURMARXISM. Melodifestivalen skändade Sveriges nationalsång genom att ändra texten och blanda upp låten med sånger på främmande språk.

Under lördagskvällen utsattes svenska folket för en stor dos kulturmarxistisk propaganda när SVT i Melodifestivalen skändade nationalsången. Judinnan Sarah Dawn Finer och araben Gina Dirawi som är programledare för Melodifestivalen framförde som en mellanakt en egen variant av Sveriges nationalsång. Den mångkulturella låten kallades ”Hela Sveriges sång” och innehöll förutom nationalsången sång på hebreiska och arabiska samt jojkande av den colombianske fejk-samen Jon Henrik Fjällgren. Den kulturella våldtäkten avslutades med att nationalsångens lyrik hade ändrats från ”jag vill leva, jag vill dö i Norden” till den totalt meningslösa frasen ”jag vill leva, jag vill dö på jorden”.

Dirawi som förra året agerade SVT-värd på den hednisk-kristna julaftonen sa i programmet att hon var glad över att ”alla får vara med” i Melodifestivalen och berättade att det genom åren har framförts låtar på samiska, serbiska, grekiska, spanska, arabiska, afrikanska lingala och swahili.

— Vi i det här landet har en massa olika rötter och ursprung och det är det som gemensamt skapar vår kultur, sa Down Finer.

Tidigare i programmet sa artisten Martin Stenmark till Dirawi att han trodde att de skulle diskutera August Strindberg och dennes bok Hemsöborna när Dirawi skämtsamt flörtade med den manlige artisten. Dirawis svar blev då att hon inte visste vad Strindberg och Hemsöborna är för något, vilket visar vilken bristande kunskap hon har om den svenska kulturen och historien.

Alldeles innan framförandet av ”Hela Sveriges sång” hade också Jonas Gardell hållit låda, som en sorts uppvärmning inför det stora PK-jippot.


  • Publicerad:
    2016-02-28 00:55