VECKANS SATIR. Den nya tiggarskatten måste betalas – både på väg in och ut från affären. 

Att svenskar beskattas med miljontals kronor för att integrera tiggare, att verksamhet för hemlösa läggs ner för att möta kraven från tiggarna samt att tiggare kan begå brott mot svenskar utan att polisen ingriper, är bara några av de saker vi lärt oss bara den senaste månaden.

Dessa nyheter har heller inte gått tiggarna förbi och nu tänker tiggarna inte längre bara tigga. Tiggarbossen har tillsammans med sina tiggarbataljoner och med statens goda minne bestämt sig för att kräva tullavgift av alla svenskar som går in och ut ur matbutiken.

Se bild nedan:

tiggarskatt

Klicka för större bild.

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront har därför börjat ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt” (fredagar), ”Veckans propagandabild” (lördagar), ”Veckans film” (söndagar), och ”Veckans fråga” (måndagar). ”Veckans satir” kommer att publiceras på tisdagar klockan 20:00.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-04-21 20:00