Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Mannen bakom Demokratbloggen döms för nya åsiktsbrott

Av Redaktionen, 2019-06-20
redaktionen@nordfront.se

ÅSIKTSBROTT. Percy Rosengren, som ligger bakom ”Demokratbloggen”, döms återigen för tolv åsiktsbrott enligt gummiparagrafen ”hets mot folkgrupp”. Denna gång får han 3 månaders fängelse.

Nordfront har tidigare uppmärksammat att Percy Rosengren, som ligger bakom den systemkritiska bloggen ”Demokratbloggen”, har dömts för hets mot folkgrupp på grund av sina inlägg.

Under tisdagen dömdes han återigen för tolv fall av hets mot folkgrupp av Nyköpings tingsrätt, denna gång till tre månaders fängelse.

Domstolen gick helt på åklagarens linje och menar att följande yttringar på Rosengrens blogg utgör åsiktsbrott:

8 maj 2018:

”Jag har gjort mig skyldig till hets mot folkgrupp på sju punkter och det är jag stolt över för det som är dåligt för juden är automatiskt bra för oss andra eftersom juden är en framavlad parasitras som suger ut oss tills vi dör. Därför är det ariskt nationellt när judens ockupationsregim dömer oss för hets mot samma folkgrupp som de själva nu av retoriska skäl börjar hetsa mot”.

Hans Rosengren har samtidigt publicerat en bild av Adolf Hitler som gör romersk hälsning.

22 maj 2018:

”ökenreligionerna utgår just från den parasiten som har utvecklats till att bli en parasit och det är juden och nu är det viktigare än någonsin att uppmärksamma folk på att de liksom snigeln på första bilden har blivit utsatta för judens beteendeförändring för juden är den parasit som vi måste ta kamp emot”.

3 juni 2018:

”idag uppmuntrar man psykiskt efterblivna att skaffa barn medan man inför diverse hinder för vanliga föräldrar att skaffa familj. Men är man bög eller defekt på annat sätt så uppmuntras det men de är de enda svenskar som juden vill ska få avla av sig”. Senare i inlägget står det att läsa ”det positiva är dock att vi närmar oss revolutionen med stormfart ju mer juden avslöjar sin perversa folkmordsagenda mot svenska folket”.

8 juni 2018:

Genom att skriva att juden är en framavlad parasitras samt genom att publicera bild på Hitler då han utför en romersk hälsning tillsammans med texten ”Beprövad kamp är enda lösningen”.

11 juni 2018:

En bild föreställande en jude som lutar ansiktet mot en vägg tillsammans med texten ”Det är inte lätt att tillhöra en framavlad parasitras under sådana komplicerade förhållanden”.

18 juni 2018:

”De genetiska defekterna sitter djupt i judarna. I själva verket är det samma slags hjärnridå som den mentala ridå hindrar juden från att själv integreras i något samhälle överhuvudtaget eftersom han jämt strävar efter att suga musten ur varje värdfolk i varje land han är aktiv. Parasitmentaliteten sitter i blodet på honom”.

14 juli 2018:

Genom att ha publicerat bild på Adolf Hitler då han gör en romersk hälsning.

16 juli 2018:

”Det är välkänt bland psykologer att bögar är väldigt promiskuösa och dessutom kåta på allt och alla inklusive barn. Men nu är det bögarna som ska skyddas, inte svenska barn”.

27 juli 2018:

”I så fall skulle vi ta emot varenda afghan och ge asyl eftersom pedofili är en stor tradition i Afghanistan och i varenda by, där har de sammankomster där man tvingar unga pojkar till sex”.

1 augusti 2018:

”Om piss-Gudruns parti skulle bli så stort att de kommer och bestämma i Sverige så skulle svenska folket utrotas och landet koloniseras av negrer och araber och därmed har sketna oligarker fått en folkstam av mindervärdiga individer som inte kan ta strid mot dem”.

3 augusti 2018:

Genom att publicera en text där det anges att indier inte är stort mer än djur och beter sig som djur.

4 augusti 2018:

Genom att publicera en text där judar beskrivs som en parasitras som smittar vita människor med ett judevirus.

Rosengren har svarat ”inga kommentarer” på samtliga frågor i förhör. Tingsrätten menar dock att det är ställt bortom rimligt tvivel att han författat ovan nämnda texter och att han därmed ska hållas ansvarig för dem.

På Demokratbloggen kommenterar Rosengren domen med att skriva att ”om man säger som det är så åker man fast, med eller utan brännvinsadvokat. SVERIGE ÄR DEN NYA SOVJETSTATEN!” samt med att återpublicera en av bilderna på Adolf Hitler som han nu döms för.

Efter att ha dömts för hets mot folkgrupp förra året uttryckte Rosengren följande:

Jag erkänner inte den lagen, sa jag till polisen, för den innebär ju att man inte kan yttra sig om någonting i opposition mot den förda politiken. Om jag bryter mot den här pajaslagen eller inte, skiter jag i!

Källor:
Nyköpings tingsrätt: Dom 2019-06-18 – B507-19
Hade jag nytta av statens utsedda brännvinsadvokat?


  • Publicerad:
    2019-06-20 14:20