MER ÄN ORD. Aktivisterna är tillbaka, nu på en torsdag istället för en tisdag. Vad hände i Dalhalla? Och vad har den sydliga revolutionära sy-gruppen med ditt engagemang med motståndsrörelsen att göra? Allt detta och mycket, mycket mer hittar du i detta avsnitt!

Om du undrar varför du inte fick något avsnitt i tisdags, så har du ditt svar här. Vi kommer nämligen sända på torsdagar framöver. I sedvanlig ordning bryr vi oss givetvis jättemycket om våra lyssnare, så vi tar och meddelar den förändringen i mycket god tid! (idag på eftermiddagen) 😊 Avsnittet avhandlar följande, men absolut inte endast följande:

  • Markus deltagande på aktionen i Dalhalla.
  • Vad dom sydliga provinserna har haft för sig på senaste tiden, och vad detta har att göra med en revolutionär sy-grupp.
  • Hur Judar i Ohio/USA vey:ar sig över att någon ifrågasatt förintelsen. Det ska tydligen känna sig ”mer än kränkta”. (till skillnad från ”mer än ord”)
  • Vad en resa genom solsystemet har att göra med Judarnas reaktion.

I avsnittet nämns också Max, han är numera producent åt programmet då Dogge har annat för sig.Listen to ”Mer än ord #56: Aktionen i Dalhalla, trasiga DNA-strängar, revolutionära sy-grupper och resor genom solsystemet” on Spreaker.

Mer än ord är en podcast i radionätverket Nordisk Radio. Programmet leds av Markus Nordh och med sig har han ett roterande gäng med aktivister från Nordiska motståndsrörelsen. Ofta deltar exempelvis Jeff Hede och Tobias Malvå

Vi snackar för det mesta om ämnen som rör våra liv som aktivister i världens i särklass främsta nationalsocialistiska organisation. Vi har högt i tak, men försöker ändå hålla en hyfsat låg nivå.


  • Publicerad:
    2019-08-01 21:00