Efter att ha fått tips om att elvaåringar från en skola i Sundsvall tvingats av sin vänstervridna lärare till genus-hjärntvätt i samband med en utställning om HBTQP på Sundsvalls museum begav sig en medlem ur Kampgrupp 406 dit för att undersöka det hela.

Barnen fick bland annat höra en berättelse om en psykiskt sjuk man som inbillade sig att han föddes som kvinna och därefter ”könskorrigerade” sig till en ”kvinna”. Det berättades dessutom för barnen att könet inte sitter ”där nere” utan i huvudet.

Redan i svängdörren på väg in på Kulturmagasinet möttes besökarna av bögflaggor och homopropaganda som antydde att det tydligen var den ”Regionala regnbågsveckan” just nu.

Mycket riktigt fanns en utställning på museets bottenvåning med både information om kvinnans frigörelse och rösträtt under århundradet samt feminist- och bögpropaganda med mera.

Dessutom fanns en liten avdelning med några bilder från Motståndsrörelsens 1 maj-demonstration i Borlänge med tillhörande text som påstod att Motståndsrörelsens politik var ”mot rättigheter”. Lustigt nog illustrerad med en bild på när rasfrämlingen och den professionella mötesstöraren Tess Asplund gjorde ett ynkligt försök att stoppa nationalsocialisters rättigheter att demonstrera.

Vid besökstillfället satt ett gäng äldre ungdomar och hjärntvättades glatt av en galen kvinna med en blick som lyste kulturmarxism lång väg. Men efter ett tag gick ungdomarna därifrån så det blev lite mindre folk i rörelse och då passades det på att markera mot vansinnet med klistermärken så gott det gick utan upptäckt.


  • Publicerad:
    2017-11-24 23:00