KOMMENTAR. Matthew Heimbach, som leder den amerikanska organisationen Traditionalist Worker Party, kommenterade nyligen förbudet av Nordiska motståndsrörelsen i Finland. Nordfront kan nu publicera en översättning av artikeln.

Matthew Heimbach.

Det ultimata beviset för att det inte längre finns några demokratier i väst kan man finna i de dussintals fall i Europa sedan 1945 där ”demokratiska” regimer har förbjudit nationalistiska organisationer och partier.

Som Corneliu Codreanu sa:

Demokrati tjänar de stora företagen. På grund av flerpartisystemets dyra och konkurrensivrande karaktär så kräver demokratin rikliga resurser. Därför blir den naturligt en tjänare åt de stora internationella finansjudarna, som förslavar genom penningmakt. I och med detta så läggs en nations öde i händerna på bankirerna.

Om en rörelse till höger, vänster eller till och med i mitten faktiskt trotsar de judiska finansiärerna eller deras icke-judiska lakejer, så stämplas de automatiskt som fiender till demokratin av etablissemanget.

Precis på samma sätt som det internationella samfundet avgör om ett land kränker de mänskliga rättigheterna beroende på vilken sida landet står på, så funkar det likadant gällande vad som är acceptabelt i en demokrati. Israel är den mest fördömda nationen i FN gällande kränkningar av mänskliga rättigheter, men de bestraffas aldrig för sina frekventa bombningar av grannländerna utan krigsförklaring, lönnmord av andra länders politiska företrädare eller sitt användande av förbjudna vapen som vit fosfor i sin folkmordskampanj mot det palestinska folket. Istället för att straffas för sina krigsbrott så kallas Israel ”vår största allierade” av amerikanska politiker.

Saudiarabien är ett land som utövar tortyr och har frekventa avrättningar, allvarliga överträdelser av internationell lag. Men på grund av sin allians med USA och Israel så ses landet som en ”moralisk allierad” i den internationella pressens ögon.

Å andra sidan så stämplades serberna som ”krigsförbrytare” när de ville försvara sitt land mot muslimska jihadister efter Sovjetunionens fall. För detta bombades de av det amerikanska flygvapnet och deras ledare drogs inför rätta i skenrättegångar.

Enligt västoligarkerna och staterna de kontrollerar så är allt subjektivt. Yttrandefrihet, demonstrationsfrihet och handlingars moral beror alla på om det är bra eller dåligt för denna rotlösa internationella elit. Folkets vilja är irrelevant i en västerländsk demokrati, det enda som spelar någon roll är vad som är bra för de judiska oligarkerna och deras kapitalistlakejer. Folket har ingen makt i det västerländska politiska systemet, endast de med finansiell makt tillåts bestämma.

När en rörelse hotar regimens totala kontroll sätts alla tillgängliga resurser in för att trakassera, mobba, förfölja eller helt enkelt förbjuda rörelsen. I Europa så har NPD i Tyskland utsatts för två förbudsförsök, National Action i Storbritannien förbjöds och klassades som en ”terroristorganisation” och Vlaams Blok i Belgien förbjöds 2004. När Vlaams Blok, det dåvarande största partiet i Belgien, förbjöds så sa dess ledare, Frank Vanhecke, att ”idag har vårt parti dödats, inte av väljarna men av domarna”.

Gyllene Gryning, det tredje största partiet i Greklands parlament, har fått utstå försök att förbjuda partiet och förklara det en ”kriminell organisation” sedan 2013. Det som skiljer Gyllene Gryning från alla andra partier i Grekland är att de faktiskt arbetar och slåss för folket, istället för de sionistiska och globalistiska affärsintressen som de andra partierna har blivit slavar åt.

Gyllene Grynings ledare, Nikolaos Michaloliakos, fängslades av den grekiska staten, som ett led i deras försök att förbjuda partiet.

Till och med när Gyllene Gryning anordnat soppkök för de fattiga och arbetslösa greker som har plundrats av nedskärningar och globalism, så har deras ansträngningar ändå förbjudits och kallats för ”hatiska soppkök”.

Även mer moderata nationalistpartier som Front National i Frankrike, AfD i Tyskland och Lega Nord i Italien har trakasserats. Försök har gjorts för att förbjuda dem, deras monetära tillgångar har frysts och deras aktivister och ledare har förföljts bara för att de motsatt sig massinvandringen och den globalistiska handelspolitiken.

Det senaste offret för denna form av förföljelse är Nordiska motståndsrörelsen i Finland. Motståndsrörelsen har kämpat för ett fritt och nationalsocialistiskt Norden i 20 år. De har lett vägen i Europa genom professionalism, välgörenhet och kämparanda för nationalsocialismens eviga principer.

De senaste åren har Motståndsrörelsen växt explosionsartat på grund av att regimerna i länder som Sverige och Finland släppt in stora mängder rasfrämlingar. Ingen annan än Motståndsrörelsen talar för de tusentals kvinnor som varje år våldtas av rasfrämlingar. Ingen annan än Motståndsrörelsen organiserar sig mot förrädarna både till vänster och höger. Ingen annan än Motståndsrörelsen är villig att försvara sig mot rödingvåldet som skrämt bort de konservativa från gatorna.

Denna fanatiska hängivenhet för att skapa ett fritt och enat nationalsocialistiskt Norden är varför regimen i Finland nu har förbjudit den finska grenen av Nordiska motståndsrörelsen. Regeringen i Finland, som alla regeringar i väst, styrs av förrädare, fegisar och politiska prostituerade. Så länge regeringsföreträdarna tjänar pengar, hyllas av judiska organisationer och vet att de bekvämt kan gå i pension, så kommer de att fortsätta ta emot sina 30 silverstycken i utbyte mot att förråda sitt folk.

Männen och kvinnorna i Motståndsrörelsen har visat att de inte kan besegras, och det är därför domstolen nu förbjudit organisationen med hänvisning till att de för fram ett kränkande och hatiskt budskap. I en nyhetsartikel om fallet stod det:

Enligt domen så är organisationens aktiviteter inte längre är skyddade av demonstrationsfriheten eller yttrandefriheten, eftersom den strider mot de grundläggande mänskliga rättigheterna.

När det kommer till massinvandringens offer, de som blivit arbetslösa eller fått sina löner sänkta på grund av en oändlig tillgång av arbetskraft, de som får sitt språk, sin kultur och sin rasliga identitet bortspolad så är dock de mänskliga rättigheterna inte längre intressanta. För i Finland och alla andra västländer så kan bara de mänskliga rättigheterna appliceras på dem som eliten tar hit för att förgöra oss.

I FN:s deklaration om beviljande av självständighet åt koloniserade länder och folk står det dessutom:

Att utsätta folket för utländskt betvingande, dominans och utnyttjande utgör en förnekelse av grundläggande mänskliga rättigheter. Alla folk har rätt till självbestämmande. På grund av den rätten bestämmer de fritt sin politiska status och utövar sin ekonomiska, sociala och kulturella utveckling fritt. […] Varje försök som syftar till partiell eller total störning av den nationella enheten och den territoriella integriteten i ett land är oförenligt med principerna i Förenta nationernas stadga.

Enligt internationell lag är vi garanterade rätten att ha vita nationer, rätten att välja vilken politik som ska föras och rätten till att inte låta utländska intressen ta över våra institutioner och fördriva oss från våra länder. Vi har rätten att sparka ut alla subversiva element ur våra nationer och rena dem för våra barns skull. Det är en rätt vi har enligt naturlagen och även enligt internationella avtal.

Våra politiker bryr sig dock inte om dessa lagar när det kommer till vita nationer, eftersom de försöker att förgöra oss. Den politiske fången och hjälten Jesse Torniainen riskeras att fängslas i Finland för att gjort sig skyldig till att ha försvarat sina kamrater. Även andra motståndsmän sitter bakom lås och bom och trakasseras ständigt för att de står upp för ett fritt Norden, för alla kommande generationer.

LÄS MER: Hovrättsförhandlingen mot Jesse ”Eppu” Torniainen – ett politiskt spektakel

Även om det här förbudet kan vara ett bakslag för Nordiska motståndsrörelsens finska gren, så kommer det inte stoppa kampen för en nationalsocialistisk värld. För vid det här laget så måste systemet ha förstått att man kan trakassera oss, smutskasta oss, fängsla oss men aldrig besegra oss. Vi nationalsocialister i Finland, Grekland, Slovakien, Sverige, Tyskland, USA och hela världen kommer inte att sluta förrän vi har byggt en ny värld, en värld där våra folk är fria igen. Ingen fred kan komma till stånd innan vi slagit oss fria, för inget pris är för högt i denna eviga kamp.

Om de allierades bomber, årtionden av ockupation, infiltrationen av våra institutioner, och miljontals européers martyrdom inte var tillräckligt för att döda nationalsocialismen, så kan den aldrig dö.

Sanningen kommer alltid segra över lögnerna, och det kapitalistiska etablissemanget kommer inte att kunna gömma sanningen mycket längre till.

Så till mina kamrater i Finland; håll fanan högt mina vänner. En domstol kan inte lagstifta bort sanningen och polisens batonger kan inte krossa kämparglöden hos en hängiven nationalist. Fortsätt organisera, fortsätt hjälpa de som är i nöd, fortsätt att ge ungdomen en vision av den framtid vi bygger och backa aldrig en millimeter. Om jag känner männen och kvinnorna i Motståndsrörelsen rätt så är detta precis vad de kommer att göra.

Hell seger och hell Nordiska motståndsrörelsen!

/Matthew Heimbach

Ursprungligen publicerat på tradworker.org.


  • Publicerad:
    2017-12-19 20:00