DRAMA. SD-toppen Mattias Karlsson dementerar bestämt att hans nya flickvän är ”afrikan”. Hon är en ”smålandsättad” halvindier, förklarar han på Facebook.

Igår gick Mattias Karlsson (SD) öppet till hätskt angrepp mot Dan Eriksson och Magnus Söderman på sin Facebook-sida. Karlsson kallade de två för ”nazistledare” som borde gå ”söka jobb-kurser så de slipper lura till sig bidrag från skattebetalarna”. Detta trots att de båda är egenföretagare och till skillnad från Karlsson alltså har arbeten som inte finansieras av skattebetalarna.

Även Ingrid Carlqvist fick sig en släng av sleven av Karlsson som anklagade henne för att ha ursäktat ”vissa former av pedofili”.

Efter att redan ha fyllt sitt inlägg till bristningsgränsen med personangrepp, som förmodligen går över den juridiska gränsen för förtal, avslutar Karlsson sitt inlägg med att vanhedra ingen mindre än den dekorerade krigsveteranen och skicklige politikern Adolf Hitler som bland annat kallas ”klenlemmad” och anklagas för att ha haft en ful mustasch!

Så vad föranledde denna hatstorm från SD-riksdagsmannen? Eriksson och Söderman hade gjort sig lustiga över att den kulturnationalistiske chefsideologen numera lever fullt ut efter devisen om öppen svenskhet i och med att han skaffat sig en tydligt icke-svensk flickvän. Karlsson menar att de två radiopratarna i en sändning ”uttryckte oro över den bristande ’svenskheten’, den genetiska underlägsenheten och hudtonen hos min svenskfödda, smålandsättade, konservativa, patriotiska flickvän som just nu läser sin universitetsutbildning på dubbel fart”.

Vidare gör Karlsson sig lustig över att den ”smålandsättade” kvinnan minsann inte är någon ”afrikan” som det ska ha påståtts:

I sammanhanget var det också intressant att notera att dessa bägge högkvalitativa ras-experter, som vill vidta långtgående förtryckande och totalitära åtgärder mot miljontals människor baserat på en ras-kategorisering som man får förmoda att de själva och deras likasinnade skall stå för, inte förmår att se skillnad på en person som har svensk-indiskt etniskt påbrå och en ”afrikan”.


  • Publicerad:
    2019-10-05 19:10