Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Media vägrar att gå ut med vem den mördade svenskan i Paris var

Av Redaktionen, 2015-11-17
redaktionen@nordfront.se

MEDIA. Nordfront har som enda tidning gått ut med en bild på den mördade svenskan i Paris. Även om gammelmedia mörkar vem den mördade är så bekräftar deras skriverier att Nordfronts information var korrekt.

front

Mördad av mångkulturen. Klicka för större bild.

Redan runt klockan 13 i lördags kunde Nordfront visa en bild på den 23-åriga svenskan som mördades i terrordådet i Paris natten mot lördag. Nordfront gick då ut med bland annat följande information:

Kvinnan var 23 år och kommer ursprungligen från Västerås men bodde antagligen sedan några år tillbaka i Göteborg där hon studerat på universitet.

Andra medier publicerade därefter under en tid motstridiga uppgifter om huruvida offret var en kvinna eller man samt hur gammal personen var.

Nu har dock uppgifterna i media blivit mer enhetliga och bekräftar det Nordfront skrev. GP skrev till exempel igår att kvinnan var 23 år, kom från Västerås men har pluggat i Göteborg på Chalmers vilket stämmer med de uppgifter Nordfront tog del av och presenterade i lördags.

Det enda som inte bekräftats och antagligen inte heller stämmer är att kvinnan ska ha blivit halshuggen efter att hon sköts.

Trots att media vet identiteten på offret så har de valt att inte gå ut med namn och bild och skyller på att det görs av hänsyn till kvinnans anhöriga.

Den verkliga anledningen är antagligen att en bild skulle skapa större känslomässig koppling med offret och väcka hat mot de utomeuropeiska förövarna som invandrade till Europa och mördade kvinnan. Av samma anledning visade den massinvandringsvurmande pressen konstant bilden på invandrarpojken som drunknade i Medelhavet, då det var gynnsamt för den mångkulturella agendan att skapa en känslomässig reaktion i det fallet.


  • Publicerad:
    2015-11-17 16:20