Kim Larsen i Bergen har blivit anmäld av en medlem i Nye SOS Rasisme, som nu kräver att han ska bli belagd med besöksförbud. Detta efter att Nye SOS rasisme hängt ut honom som nazist flera gånger under sommaren. AFA i Bergen använde sig utav SOS Rasismes flygblad i samband med att de maskerade gick ut i media och hotade med att använda våld emot honom om han visade sig ute på gatan.

Den 15:e september i år besökte Kim bensinmacken Shell i närheten utav sitt hem och såg där ett bekant ansikte. Bakom disken stod Lars Storrøsæter, tidigare medlem utav organisationen Vigrid, men som nu är medlem i Nye SOS Rasisme. Kim sade åt honom att hans skulle sluta upp med att sätta upp affischer i hans bostadsområde. Lars nekade till att han var medlem, och att han inte hade någonting med affischerna att göra. Efter ett kortare, men absolut inte fientligt eller hotfullt samtal, så gick Kim och hans kamrater vidare.

Efter denna händelse blev Lars Storrøsæter så rädd att han valde att polisanmäla händelsen som ett hot och krävde att Kim blev belagd med besöksförbud. Att Nye SOS Rasisme är ett gäng fegisar har jag själv fått erfara och det är inte överraskande att de väljer att anmäla oss. Det är personer som helt och hållet saknar all moral, och som har byggt upp sin verksamhet på lögner och bedrägerier.

Storrøsæter har tidigare i år gått ut i media och påstått att Motståndrörelsen rekryterar svaga människor. Något som naturligtvis är ren lögn. När han själv blev medlem i Vigrid så gjorde han det (enligt honom själv) på grund av att han blivit mobbad under barndomen och sökte vänskap hos människor som han senare valde att vända ryggen.

Jag har själv pratat med hans tidigare organisationskamrater och många utav dem hävdar att han är en person som vill stå i rampljuset, och önskar framstå som viktigare än vad han egentligen är. Jag förstår att människor som Lars söker bekräftelse och vill känna sig viktiga. Detta är naturligt om man under stora delar utav sitt liv blivit mobbade och utstötta utav andra. Att låta sin frustration gå ut över andra människor, visar dock att han är en svag människa. Denna bild blir bekräftad när han söker beskydd hos polisen, efter att han själv varit delaktig i den hetsjakt som pågått emot Kim under sommaren.

Kim Larsen skyddar kamrater från polisen under en gatuaktion i Trondheim


  • Publicerad:
    2012-10-09 06:01