DEMONSTRATION. Här kommer mer information inför söndagens demonstration i Borlänge så som talarlista, slutdestination, schema för dagen m.m.

Samling för demonstrationen är sedan tidigare utlyst till kl 12:00 vid Maserhallen i Borlänge. Demonstrationståget kommer att gå närmare 2 kilometer genom de centrala delarna av staden till slutdestinationen som är Liljeqvistska parken. Om allt går enligt planerna beräknas talen där komma igång ca kl 14:00.

Talare kommer vara Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg, chefen över den parlamentariska grenen Pär Öberg, nästeschefen i Dalarna Pär Sjögren samt en representant vardera från Motståndsrörelsen i Finland och Norge. På plats kommer det också ges möjlighet för människor med avvikande politiska åsikter att komma upp till scenen för debatt.

Det kommer under evenemanget i någon form också ges möjlighet att prata med representanter för organisationen och inhandla produkter från Nordfront Förlag.

Nordiska motståndsrörelsen uppmanar alla folkkamrater som kan ställa upp på demonstrationens paroll ”Mot storfinans och folkförrädare” att komma till samlingsplatsen kl 12:00 och delta i demonstrationståget, även om det finns möjlighet för de som av ålder eller krämpor inte orkar gå hela vägen att ansluta först i Liljeqvistska parken för att höra talen.

Är du fortfarande inte säker på om du ska komma eller har fler funderingar rekommenderas du i första hand att lyssna på specialavsnittet från Radio Nordfront som behandlade 1 maj och i andra hand att ta kontakt med organisationen. Ordningsregler finner du här.

Kommer du utifrån och vill samåka till demonstrationen kan det eventuellt fortfarande finnas sådana möjligheter. Vänligen kontakta din lokala representant snarast möjligt för att kolla av det:

Näste 1
Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke, Östergötland och Gotland
Markus Nordh – 0707917983 / markus.nordh@nordfront.se

Näste 2
Västra Götaland och Jönköpings län
Simon Engelin – 0722315983 / simon.engelin@nordfront.se

Näste 3
Skåne, Blekinge, Kronobergs län och Kalmar län
Mathias Hagman – 0762244364 / mathias.hagman@nordfront.se

Näste 4
Västernorrlands, Jämtlands och Gävleborgs län
Ingemar Westerbring – 0703420903 / ingemar.westerbring@nordfront.se

Näste 5
Dalarna och Värmland
Pär Sjögren – 0768329205 / par.sjogren@nordfront.se

Näste 6
Västerbottens och Norrbottens län
Robert Eklund – 0762804023 / robert.eklund@nordfront.se

Väl mött!


  • Publicerad:
    2016-04-26 13:39