TYSKLAND. Trots den senaste tidens terrordåd i Tyskland så uppger landets förbundskansler Angela Merkel att folkmordspolitiken kommer att fortgå i oförminskad takt.

Under den senaste tiden har Tyskland fått lida enormt för den massiva våg av främlingar som landet släpper in. Terrordåd efter terrordåd har avlöst varandra och trots detta så vill förbundskanslern Angela Merkel inte ändra på landets ”flyktingpolitik”.

Merkel säger att det är tyskarnas ”historiska plikt” att gå under i ett mångkulturellt helvete och att hon är övertygad om att folket kommer klara av situationen.

— Jag är fortfarande övertygad om att vi kan fixa det. Det är vår historiska plikt och det är en historisk utmaning i globaliseringens era, påstod Merkel när hon höll pressträff angående den senaste tidens attacker.

Hon påstår vidare att terrorattackerna var ett försök att ”bryta ner vår gemenskap, öppenhet och vilja att hjälpa människor i nöd”.

— Men vi förkastar det bestämt, sa Merkel som är fast beslutsam att fortsätta låta främlingarna välla in över gränsen.

Men några som inte delar samma åsikter som Merkel är det tyska folket själva som har blivit allt mer oroliga över främlingsinvasionen.

Källa:
Merkel ändrar inte flyktingpolitik


  • Publicerad:
    2016-07-28 20:40