VECKANS SATIR. Missa inte den nya filmen om Sverige! En verklighetsbaserad film, om det Sverige som förstummar världen.

Filmbeskrivning:

I Europa är Sverige känt som det land där alla nya tokerier uppstår – eller utvecklas till fullo. Sverige är ett land där begrepp som ”hen” och sådant som ”genusvetenskap” tas på allvar.

Inom området invandring ligger Sverige verkligen i framkant. Sverige tar emot flest asylsökande i Europa i förhållande till befolkningen. En som medverkade till detta var dåvarande statsministern Fredrik Reinfeldt som redan då han tillträdde beskrev svenskarna som värdelösa barbarer. Trots detta fick han nytt förtroende vid nästa val.

I Sverige kan invandrargäng tämligen riskfritt begå gruppvåldtäkter mot svenska kvinnor eftersom rättsväsende och media hellre jagar sådana som sagt något ofördelaktigt till en invandrare. De kan starta våldsamma upplopp medan polisen tittar på eftersom det kan uppfattas som provokativt att ingripa mot invandrarrelaterad brottslighet. Asylsökande strejkar och ställer krav på ställen där det är för kallt eller för mycket skog. Illegala invandrare får dessutom fri tandvård och kan gå i skolan trots att de befinner sig här illegalt.

Sveriges politiker älskar sitt mångkulturella paradis så mycket att de är villiga att avveckla partiets egna politik och ingå i en överenskommelse om att försvara det till varje pris. Om detta och mycket annat handlar den nya filmen ”It came to Sweden” – en dokumentärfilm och skräckfilm i samma format.

It came to sweden

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront har därför börjat ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt” (fredagar), ”Veckans propagandabild” (lördagar), ”Veckans film” (söndagar), och ”Veckans fråga” (måndagar). ”Veckans satir” kommer att publiceras på tisdagar klockan 20:00.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-03-17 20:00