MEDIA. Fortfarande är det allt för få människor som vet att den så kallade ryska revolutionen 1917 var en judisk revolution. Genom att förstå vad den ”ryska” revolutionen egentligen var, kan vi bättre förstå dagens värld.

Den som förstår talad engelska kan med fördel titta på History of the Jews in Russia — The Russian-Jewish Revolution. Miniserien som finns på YouTube tar på ett lättfattligt sätt upp historien om den så kallade ryska revolutionen 1917. Revolutionen var egentligen en judisk revolution i syfte att förstöra Ryssland och göra om den vita nationen till en judisk överstat, vilket de lyckades med.

Producenterna för miniserien utger sig för att vara judar som har lämnat sionismen bakom sig och likt Milton Kapner, mer känd som Broder Nathanael, som konverterat till kristendomen. Serien gör det lättare att förstå varför och hur USA förfaller och att EU är en modern motsvarighet till det gamla Sovjetunionen. Det folkutbyte som nu pågår med full kraft i Europa har många paralleller med den tidigare judiska revolutionen för hundra år sedan.

Se klippen nedanför:

Del 1:

Del 2:


  • Publicerad:
    2018-03-02 10:00