NORGE. Två pakistanier, en kvinna och en man, står åtalade för att ha misshandlat och dödat kvinnans ettåriga dotter. De ville förhindra att barnet utvecklades ”till en typisk norska som ber om att bli våldtagen”.

Oslo Tinghus

En kvinna och en man, båda pakistanier men med norskt respektive brittiskt medborgarskap, har åtalats för att ha misshandlat och dödat kvinnans dotter.

Till rätten säger kvinnan att hon misshandlade sin dotter för att ”disciplinera” henne och på så sätt förhindra att hon ”utvecklas till en typisk norska som ber om att bli våldtagen”.

Dottern blev ett år och nio månader gammal. Hon dog efter att mamman sänkte hennes huvud i en hink med vatten. Misshandeln som föregick barnamordet hade enligt åtalet pågått i sju månader.

Mamman ska bland annat ha slagit dottern, duschat henne med kallt vatten, tejpat igen hennes mun när hon grät, tvångsmatat henne med chilipulver, tvingat henne att vara vaken alternativt sova på golvet, placerat henne på en skamvrå med benen fastbundna i flera timmar och avstått ifrån att ge henne mat.

Notisen är ursprungligen publicerad på Nordfront.net.

Källa:
Jeg måtte kreve respekt av henne


  • Publicerad:
    2014-03-11 23:45