BROTT. Åklagaren Sebastian Flodström sitter häktad misstänkt för att ha våldtagit en flicka och ofredat en annan flicka sexuellt. Flodström var åklagare i det så kallade Riazatfallet där Emil Hagberg och Pär Sjögren var misstänkta för grov misshandel och ofredande.

Sebastian Flodström

Åklagaren Sebastian Flodström är misstänkt för våldtäkt mot barn.

För några dagar sedan rapporterade Nordfront om att en åklagare satt häktad för våldtäkt mot barn och det har nu kommit till vår kännedom att det är åklagaren Sebastian Flodström som är den misstänkte våldtäktsmannen.

Flodström ska ha våldtagit en flicka i 13-14 års åldern på en mindre ort i Dalarna under 2009 och han ska också ha sexuellt ofredat en flicka i Sundsvall 2012. Även hon ska ha varit 13-14 år. Flodström greps i tisdags och häktades sedan av Falu tingsrätt. Han nekar till brott.

Sebastian Flodström var åklagare i det så kallade Riazatfallet där nästeschefen över Dalarna, Pär Sjögren, tillsammans med Emil Hagberg satt åtalade för ofredande respektive grov misshandel mot Daniel Riazat då det påstods att han ska ha fått en flaska i huvudet. Rättegången mot Sjögren och Hagberg skedde i mars 2014.

Sjögren dömdes för ofredande medan åtalet mot Hagberg lades ned mitt under själva rättegången på grund av bristande bevis och då det var uppenbart att Hagberg var oskyldig.

Nordfront har varit i kontakt med Hagberg för att höra vad han har att säga om åklagare Flodström då han haft oturen att möta honom i rättssalen.

Vad har du att säga om misstankarna mot Flodström?

— Jag kunde ge mig fan på att en sådan skurk som vill slänga äremän som jag själv och den eminente herr Sjögren i finkan troligen är pedofil. Faktum är att jag länge misstänkt att massvis av systemets lakejer som agerar mot oss har mörka hemligheter. Frågan är bara var det ska sluta. Någon med guldspade får gärna kolla upp skojaren Fredrik Ingblad, ja precis han. Åklagaren som nyligen såg till att Fredrik Vejdeland dömdes till fängelse för tankebrottet HMF. Han gav ett väldigt suspekt intryck och i rättssalen påminde han om någon sorts hybrid mellan Freddie Krueger och en ringvålnad, svarar Hagberg.

Vi tackar Hagberg för hans svar och vi kommer att återkomma till ämnet när mer finns att rapportera.

Källa:
Målnr: B 1475-15


  • Publicerad:
    2015-05-16 16:52