INSÄNDARE. En person bosatt i Hudiksvalls kommun kritiserar här hur lokalmedia startat ett drev mot en kommunanställd kvinna som är gift med en aktivist i Motståndsrörelsen.

Lilian Sjölund har en lång historia av antisvensk verksamhet. Här talar hon på en demonstration mot Nordiska motståndsrörelsen efter en invandrarvåldtäkt.

Insändare

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

I en ledare publicerad den 19 januari på Helahalsingland.se ”oroar” sig Lilian Sjölund över en kvinnas anställning inom Hudiksvalls kommun. ”Tänk om kvinnan på kontoret är nazist” är rubriken Lilian valt.

Den påstådda oron grundar sig i att kvinnans man är aktiv i Nordiska motståndsrörelsen och därmed måste också kvinnan (guilt by association) dela samma åsikter som sin man och därför vara olämplig som anställd i kommunen. Lilians ”oro” är uppenbart konstruerad av hennes egna politiska agenda. Kvinnans arbetsgivare har offentligt uttalat sig positiv om hur kvinnan utfört sitt arbete under hennes sex år som anställd. Samt att kommunen vetat om kvinnans ”kopplingar” till organisationen men att det aldrig varit ett problem.

Det uttalandet enkom borde ha dödat Lilians eventuella oro i sin linda, förutsatt att hennes oro varit ärligt menad, men icke. Lilian väljer istället, att som journalist, använda sin mediamakt för att skapa oro hos allmänheten genom att först få det hela att låta som att Helahalsingland.se ”avslöjat” kvinnans koppling till Motståndsrörelsen som gift med en medlem i organisationen (något som aldrig varit hemligt). Och sen genom att använda stigmatiserande begrepp som ”nazism”, ”rasism” och ”antidemokratisk” i syfte att karaktärsmörda kvinnan. Vidare har Lilian heller inga problem med att sammankoppla den kommunanställde kvinnan med den judiska så kallade förintelsen, IS-kvinnor och muslimska extremister m.m. Men fulmediahetsen stannar tyvärr inte där. Lilian fortsätter att ge sig på den oskyldiga kvinnan och nu för sin ”dåliga” roll som mor endast på grund av hennes påstådda politiska åsikter.

Vid det här laget bör de flesta kunna se igenom Lilians försök att framstå som omtänksam orolig journalist och att det egentligen bara är en elak taktik för att väcka sympatier för sin egen folkfientliga agenda.

Lilian gör också ett försök att framstå som trovärdig när hon kommer med lösryckta påståenden som kvinnan ska ha gjort och sagt och Lilian antyder även att hon citerar kvinnan, men dessa ”fakta” har Lilian hittat på en olaglig vänsterextrem hemsida som drivs av AFA som varken har utgivningsbevis, ansvarig utgivare eller ens en kontaktperson. Alltså är det en olaglig och högst ljusskygg hemsida som sysslar med offentlig åsiktsregistrering och godtyckliga uthängningar av privatpersoner som Lilian tar för en sanning. Lilians försök att framstå som trovärdig blir under dessa omständigheter det motsatta när hennes källgranskning brister så totalt.

Lilians hatiska hetskampanj i fulmedia blir också ett påtryckningsmedel mot politikerna som är kvinnans arbetsgivare. Genom att urholka allmänhetens förtroende mot politikerna på detta ohederliga sätt kan detta uppviglingsförsök i allra högsta grad komma att påverka politikernas sätt att hantera den utpekade kvinnans rätt till fortsatt anställning i kommunen. På det viset underminerar hon faktiskt den demokrati som hon säger sig värna.

En fråga som Lilian Sjölund bör svara på i detta sammanhang är om hon själv tycker att hennes ohederliga härskarteknik att påverka politikers beslut faller inom ramen för demokratin… Eftersom Lilian, som inte är folkvald, använder sin mediamakt för att styra över folkvalda politiker. Man ska även ha i åtanke att Lilian Sjölund heller inte har ett folkligt stöd, tvärtom, då hon själv i tid och otid beklagar sig över folkets vrede över hennes ”journalistik”, som i detta ljus inte kan ses som något annat än berättigad vrede mot ren och skär mobbing mot det svenska folket.

/Hudikbo


  • Publicerad:
    2018-01-21 21:45