PROPAGANDA. Mittmedia gör nu som Socialdemokraterna och pekar ut Nordiska motståndsrörelsen som det största hotet mot rådande systemet.

Skärmdump från Mittmedia.se. Klicka för större bild.

För några veckor sedan gjorde Socialdemokraterna en valfilm där man pekade ut Nordiska motståndsrörelsen som det stora hotet mot det ”trygga Sverige” som regeringspartiet representerar.

Nu hoppar den liberala lokalmediekoncernen Mittmedia på tåget. När man går in på Mittmedias sida hittar man på förstasidan en så kallad splash som pekar ut Nordiska motståndsrörelsen som ett hot mot det mångkulturella paradis som Mittmedia står för.

Mittmedia låter meddela att de som är emot det mångkulturella samhället och folkmordet på svenskarna uttrycker ”enfald”. För att illustrera vad ”mångfald” är har den liberala mediekoncernen valt en bild på två fjolliga ”män” som håller varandra i handen.

Den som upptäckte annonsbilden var Pär Öberg, presstalesman för Nordiska motståndsrörelsen, när han i dagarna blev kontaktad av Mittmedia.

Trots Mittmedias nuvarande propagandakampanj, tillsammans med en flerårig kampanj för att hetsa fram förbud mot Nordiska motståndsrörelsens politiska verksamhet, hoppades en av journalisterna på koncernen, Mats Laggar, på att få en intervju med Öberg gällande valet. Öberg besökte då Mittmedias sida och det var då han såg annonsen och därmed förstod att förutsättningarna för en objektiv intervju var i det närmaste obefintlig. Öberg svarade journalisten:

Tack för ditt artiga brev! Vi känner det lite problematiskt att uttala oss till MittMedia då ni alltid förvränger och ljuger i artiklar som rör Nordiska motståndsrörelsen.

MittMedia har till och med hatpropaganda mot oss i sin presentation av sitt medieföretag (enfald eller mångfald). Ni är uttalat mot allt som rör politik som värnar om vårt folk. Däremot är ni öppet för vårt folks förintelse. Denna process är i full gång genom Kalergiplanen med bankmaffian vid rodren.

Innan jag ev uttalar mig måste du övertala mig kring varför det skulle bli helt annorlunda denna gång?

Hälsningar
Pär Öberg


  • Publicerad:
    2018-05-30 21:36