I flera dagar har media vidlyftigt spekulerat om att gärningsmannen i franska Toulouse skulle vara ”nazist”. Nu jagar polisen istället en arab, Mohammed Merah.

I måndags sköts en rabbin och tre barn ihjäl på en skola i Frankrike. Då skolan var judisk drog massmedia på de stora växlarna och spekulerade vilt i att gärningsmannen skulle vara ”nazist”. Men man fick aldrig den franske Breivik man ville ha utan den gärningsman man nu söker efter heter Mohammed Merah som är av algerisk härkomst. Mohammed Merah sägs tidigare ha uppgett för polisen att han är medlem i al-Qaida. Han har tidigare gripits i Afghanistan.

Franske inrikesministern Claude Gueant tillsammans med överrabbinen Gilles Bernheim.

Polisen har i detta nu omringat det hus där serieskytten finns. Man har även gripit Merahs mamma och flera av hans syskon.

Redan från början fanns tecken på att gärningsmannen skulle kunna vara arab, då tre av hans tidigare möjliga offer själva var av arabiskt ursprung och militärer. Det i sig indikerade att det skulle kunna ha rört sig om en hämndaktion mot de egna inom den franska armén, vilken bedriver krigföring i Mellanöstern. Denna möjlighet valde nästan samtliga medier att bortse från.

Händelserna i Frankrike tycks inte längre kunna skyllas på ”nazister”. Istället verkar det som att dåden är ett resultat av sionistisk krigföring i Mellanöstern från Frankrikes sida. De som flyr dessa krig bosätter sig sedan i samma länder som varit delaktiga i förstörelsen. Dåden i Toulouse tycks därmed vara en produkt av det sionistiskt-kapitalistiska systemet och det mångkulturella samhället.


  • Publicerad:
    2012-03-21 00:00