INTERVJU. Frihetskamp har intervjuat den amerikanska bloggerskan Ayla, mer känd under namnet A Wife With A Purpose. Hon berättar bland annat om feminismens destruktiva påverkan på samhället, om kärnfamiljen, kvinnor i kampen samt hennes syn på Motståndsrörelsen.

Kan du berätta kort om dig själv och din bakgrund, hur du kom att bli involverad i politisk aktivism samt om vad du bloggar om?

— Jag heter Ayla och jag är en kristen sexbarnsmor. Jag växte upp i den extremliberala staden Las Vegas och jag har en masterexamen från universitetet i San Francisco. Då jag var yngre var jag en starkt övertygad liberal. Min mor uppfostrade mig att praktisera det jag tror på så jag har egentligen alltid varit väldigt politiskt aktiv sedan min ungdom.

Även efter det att jag som vuxen ändrade min politiska ståndpunkt så var det naturligt att jag skulle fortsätta med att göra min röst hörd. Jag bloggar för det mesta om ämnen som traditionellt familjeliv och traditionella värderingar, vårt europeiska kulturarv, kristendom och självfallet det pågående folkmordet på vita. Jag är väldigt aktiv på sociala medier där jag sprider budskapet till tusentals människor och jag åker ofta på olika arrangemang och håller föredrag på konferenser.

Du är själv mormon och kristendom är en viktig del av ditt liv. Vad är din syn på modern kristendom och andra religioner såsom islam och judendom?

— Jag växte upp i ett kristet hem, men vi gick aldrig till kyrkan regelbundet. Då jag började på universitetet blev jag intresserad av asatro då jag önskade lära mig om mina förfäders traditioner. I samband med att jag började studera teologi började jag dras väldigt mycket till kristendomen och mer specifikt till mormonismen, då den framstod som helhjärtad och verkade producera sådana exceptionella människor och gemenskaper. Jag konverterade till mormonismen då jag var i sena 20-års åldern.

Den moderna kristendomen är infiltrerad av kulturmarxism och har potentialen att riva ned det samhälle som man en gång var med och byggde upp. Jag anser att alla människor borde vara fria att följa och tillbe den gud eller de gudar man önskar, men jag tror inte att islam eller judendom är förenligt med västerländsk civilisation.

Vad är dina synpunkter på homosexualitet och så kallade samkönade äktenskap?

— Från en religiös synpunkt är jag förstås emot det. Från ett socialt synsätt så menar jag att homosexualitet undergräver den traditionella familjen som är själva grundstenen som den västerländska civilisationen vilar på. Ur ett hälsoperspektiv menar jag att homosexualitet är otroligt riskabelt och främjar spridning av sjukdomar.

Vad anser du om feminism? Vad är ditt råd till unga män och kvinnor som kämpar med att hitta en partner med goda traditionella värderingar att starta en familj med?

— Feminismen är utan tvekan en av de största hoten mot mänskligheten. Jag tror att alla andra sociala sjukdomar som marxism, postmodernism och andra degenererade filosofier har tillåtits att växa fram endast på grund av feminismen. Feminismens mål har alltid varit att ödelägga den traditionella familjen genom att ställa män och kvinnor mot varandra. Den definierar maskulina roller som mer värdefulla än traditionellt feminina och därmed skapas motsättningar mellan män och kvinnor.

Det bästa rådet jag kan ge till dem som är på jakt efter en traditionell partner är att vara öppen med vänner och familj om vilken slags partner du letar efter. Det är viktigt att komma ut ofta, vara social, vara aktiv och vara trygg i vem du är och vad du tror på. Det kan hända att du träffar en man eller kvinna som för tillfället är liberal, men som i efterhand kommer att dras till din självsäkerhet och få upp ögonen för fördelarna med ett traditionellt liv och att de till slut kommer att vilja sträva mot det.

Vad anser du bör vara kvinnans roll i den nationella rörelsen?

— Helst borde vi enligt min mening inte ha någon ledande roll. Vi borde vara hemma och ta vara på våra barn och våra hem, men desperata tider kräver desperata åtgärder. Jag tror det mesta vi kan göra är att skapa nätverk med andra kvinnor och stötta våra vita systrar i kampen. Vi bör bli förebilder för andra kvinnor och goda exempel för hur en traditionell hustru och mor beter sig.

Kan du berätta om trakasserierna du fick uppleva från media på grund av din Twitterkampanj där du uppmuntrade vita att skaffa barn?

— Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Nåväl, i huvudsak beskylldes jag för att vara en ond rasist i den internationella pressen. Jag presenterades som den kvinnliga varianten av Richard Spencer. Olika personer försökte sedan att kontakta mig. De försökte få min man avskedad från sitt arbete. De hotade med att döda mig och mina barn, de ringde till och med till mina kyrkoledare och försökte få mig utkastad från min egen församling – något som inte alls fungerade.

Ironiskt nog fick jag på grund av dessa trakasserier flera vänner och flera nya anhängare än någonsin, och på grund av mediefokuset organiserade jag en liten Alt-right-konferens i Utah där jag bor. Det blev en stor succé och vi har nu ett bra nätverk av likasinnade människor över hela USA.

Den äldre generationen idag, speciellt de som växte upp på 60- och 70-talet, verkar vara mest hysteriska när det gäller ämnen som ras och judisk makt. Vad är ditt intryck av den nya generationen och deras hållning till politiskt inkorrekta ämnen?

— Den nya generationen, som min 14-årige son, bryr sig inte överhuvudtaget om politiskt korrekthet. Det framstår helt enkelt som dumt för dem. Det är något som deras föräldrar pratar om och försöker tvinga på dem. De har ingen känslomässig anknytning till saker som ”förintelsen” eller andra världskriget, de verkar däremot tycka att det är otroligt roligt att chockera den äldre generationen med exempelvis Hitler-skämt. Ju mer upprörda deras föräldrar och far- och morföräldrar blir, desto roligare är det för dem.

Många av dessa barn har blivit förvägrade ett normalt liv och en normal barndom av dessa ex-hippies med sina politiskt korrekta idéer om mångfald och jämställdhet och de är helt enkelt trötta på det. De önskar istället att få en chans att ha en familj och en framtid.

Vad är dina råd för att slippa onödiga konflikter i den större nationalistiska rörelsen och istället fokusera på vad vi har gemensamt snarare än vad som skiljer oss i framtoning, strategi och religion?

— Vi måste komma ihåg att vi alla är på olika platser, men att vårt mål som vita människor av europeisk härkomst är detsamma: Överlevnaden för vår ras. Vi bör därför lägga åt sidan våra meningsskiljaktigheter för tillfället, så att vi vid en senare tidpunkt – när vårt folks framtid är säkrat, kan diskutera de mer detaljerade problemformuleringarna och hur vi kan lösa dessa.

Med tanke på att lögnpressen alltid ljuger och hetsar om att vi är onda och hatfyllda människor, hur kan vi bevisa för vanliga människor att vi är motiverade av kärlek till vårt folk och icke av hat mot andra?

— Genom att förklara för dem att det handlar om arv och inte hat. Fortsätt att upprepa det igen och igen och igen. Fortsätt att påpeka hyckleriet. Var öppen inför din familj och dina vänner. Den dagen alla känner och älskar en vit nationalist, då kommer rädslan för beteckningen att försvinna. Kom även ihåg att alltid vara fredlig vid demonstrationer, förutom om du angrips av meningsmotståndare. Var ärlig och uppför dig inte som en idiot, var trevlig och disciplinerad, dra inte skam över rörelsen med onödiga provokationer.

Hur ser du på nationalsocialism?

— Personligen är jag inte nationalsocialist, men jag förstår tanken bakom och det ger mycket mening. Tyvärr har nationalsocialismen fortfarande kvar negativa associationer till Tredje riket som gör att det skrämmer bort många vanliga människor. Jag anser likväl att rörelser som Nordiska motståndsrörelsen är viktiga och nödvändiga eftersom vår ras är på väg att utrotas. Vårt öde står på spel, folk måste inse detta. Vi är i krig.

Vad är det mest tillfredsställande med arbetet du gör?

— Jag älskar att få e-post från folk. Jag fick nyligen ett mail från en ung kvinna, till hälften vit, som hade blivit fostrad att hata sin ljusa hud och sin europeiska näsa av sina jämnåriga. Hon brukade skämmas för sina vita gener, men efter att ha följt mig på Twitter är hon nu stolt över sitt vita ursprung. Det känns otroligt att jag kan påverka folk endast genom att skriva om mina tankar på Twitter. Jag får hela tiden e-post från vita människor som har vaknat upp till vad som håller på att ske med vår ras och som önskar att vara med och kämpa för vår överlevnad. Jag vill uppmana alla överallt att göra vad de kan för att hjälpa rörelsen. Vi behöver alle man på däck just nu. Om Gud har välsignat dig med en färdighet, använd den för att hjälpa ditt folk.

De sista åren har vi sett en våldsam uppsving av nationalism över hela världen. Vad är dina hopp för de kommande åren och vad önskar du personligen att uppnå i framtiden?

— Jag hoppas förstås att nationalismen kommer att fortsätta att växa och att alla länder vill ta tag i sitt eget öde och självständighet. Förhoppningsvis så kommer européerna att sluta känna att vi måste lösa resten av världens problem.

Personligen så är min förstaprioritet min familj. Jag har en son som snart är vuxen, så mitt mål är att få ut honom i världen på ett bra stt så att jag kan fortsätta att lära upp mina yngre barn. Jag har också en önskan om att vi kan starta våra egna plattformar och branscher så att vi kan nå ut till folk utan att bli censurerade och jag hoppas kunna bli en del av det. Jag satsar också på att skriva färdigt min bok om hur man lever ett traditionellt liv.

Hur kan våra läsare stödja ditt arbete?

— Man kan följa mig på Twitter och på YouTube och Instagram. Jag blev nyligen avstängd från tjänsten Patreon på grund av ”hatyttringar”, så ifall du önskar att stötta mig ekonomiskt kan du hitta information om detta på min hemsida.

Tack så mycket för intervjun! Några sista ord?

— Varje liten bit hjälper! Stå upp, fånga dagen och rädda ditt folk!

Ursprungligen publicerat på Frihetskamp.

FAKTA: Mormonism

Mormonism är en religion som grundades 1830 av den amerikanske predikanten Joseph Smith och som än idag främst är förknippad med USA, även om utövare finns i hela världen. Sitt samfund kallar man för Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga och det leds från Salt Lake City i Utah. Själva beskriver man sig som en gren av kristendomen, men mormonismen avviker dock från kristendom på så många avgörande punkter att samfundet i regel betraktas som en egen religion av andra.

I Norden är samfundet relativt litet, men man kan ofta stöta på unga välklädda män från exempelvis USA som missionerar i Mormonkyrkans tjänst på gator och torg, något som de flesta mormonska män gör ett par år innan de går in i arbetslivet.

Mormoner är annars kända för att lägga stor vikt vid den traditionella familjen och familjelivet och har ofta ett stort antal barn. En av de mer kontroversiella delarna av mormonismen är att man länge endast tillät vita att bli präster, samt att man i rörelsens begynnelse praktiserade månggifte, något man dock har slutat med sedan en lång tid tillbaka.

Läs mer om mormonismen i Dagens datum-artikeln Mormonerna: en kristen kult.


  • Publicerad:
    2017-07-25 19:32