LULEÅ. Under lördagen var det så kallad Pridefestival i Luleå. Då passade en kvinnlig medlem i Nordiska motståndsrörelsen på att ställa några frågor till ett par afghanska deltagare.

Det var under lördagen som Luleå Pride kulminerade i en Prideparad genom stadens gator. Medlemmar i Näste 6 var på plats för att protestera mot spektaklet och stå upp för den naturliga familjebildningen mot perversioner som saluförs av homolobbyn.

En kvinnlig medlem i Näste 6 stötte i samband med detta på två deltagare i Prideparaden med ursprung i Afghanistan. Då tog hon upp sin mobil och filmade dem för att ställa lite frågor om varför de deltar i paraden, samt varför de överhuvudtaget befinner sig i Sverige.

— Alla vet varför vi kommer hit, påstår ena afghanen och fortsätter:

— Eftersom vi har jättemycket problem i Afghanistan.

Afghanen påstår även att Islamiska staten (IS) finns i Afghanistan.

— Finns jättemycket problem. Hur man kan leva i Afghanistan? frågar sig afghanen.

Men när den kvinnliga medlemmen ifrågasätter om det verkligen fortfarande är krig i Afghanistan får de båda männen bråttom därifrån och ropar ”rasist!” åt kvinnan.

— Ja jag är rasist! Dra hem till ert land! svarar då kvinnan.

Till Nordfront berättar den kvinnliga medlemmen att det var ett infall att ifrågasätta afghanerna och samtidigt filma dem. På fråga varför hon tror Pridetåg alltid flankeras av så mycket afghaner svarar hon:

— I Växjö fick afghanerna bära hedersflagga i Prideparaden. De har ju fått en speciell symbolstatus för alla folkförrädarrörelser, särskilt nu efter att de här 9 000 ensamkommande fick en ny chans att stanna här, trots avsaknad av skyddsbehov. De söker sig till pridetåget för att de vet att de har stöd där. Det är ju PK-eliten i sitt absoluta esse.


  • Publicerad:
    2018-06-19 07:00