NATIONALSOCIALISM Under helgen anordnade Nordiska motståndsrörelsen Organisationsdagarna, en sammankomst för medlemmar och aktivister i rörelsen.

Under den gångna helgen anordnade Nordiska motståndsrörelsen en sammankomst för medlemmar och aktivister i rörelsen, som går under namnet Organisationsdagarna. Parollen var ”Seger i valkampen 2022”.

Under samlingen hölls en rad tal av företrädare för Motståndsrörelsen, bland andra Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland.

Lindberg fokuserade på den kommande valrörelsen och Motståndsrörelsens roll i denna. Motståndsrörelsen.se skriver:

Lindberg förklarade parollen bakom helgen; Seger i valkampen, där han på förhand utmålade Nordiska motståndsrörelsen som segrare i valkampen 2022 och detta alldeles oavsett hur många röster man får eller inte får och även om man ens ställer upp eller inte – att organisationen oavsett kommer synas och höras, sprida sina idéer och rekrytera nya medlemmar och således segra.

Vejdeland fokuserade i sitt anförande på propagandaspridning, främst via nätet och sociala medier, och hur man genom att satsa på detta kan föra organisationen framåt.

Nytt för denna gång var att så kallade ”workshops” fick ett stort utrymme under helgen. Ämnen som deltagarna kunde välja mellan var bland annat bokföring, photoshop och att skriva för Motståndsrörelsens webbsida.

Givetvis var även Nordfront på plats för att anordna en egen workshop. Flera personer som är intresserade av att bli medarbetare deltog, och av dessa anmälde flera personer intresse av att börja som skribenter.

Evenemanget fortsatte fram till söndagen, då fokus främst låg på en boxningsturnering där medlemmer och aktivister deltog. En av deltagarna var Nordfronts chefredaktör Martin Saxlind. Till skillnad från tävlingen Årets nordman år 2020 var det dock inte Saxlind som kammade hem segern, utan det gjorde Pär Sjögren, chef för Näste 5 i Motståndsrörelsen.

Pär Sjögren segrade i boxningsturneringen, följd av Cedric Höglund på andraplatsen och Martin Saxlind på tredje plats. Foto: Motståndsrörelsen.se